Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Auguszta napja van.
Országjáráson az LMP
2016-10-11 19:10:56
Országjáráson az LMP

Országjáráson az LMP

A Lehet Más a Politika (LMP) úgy döntött, hogy nem hagyatkozhat csak az ellenzék számára egyre szűkülő médiára, ezért a párt vezetői az ország legkülönbözőbb pontjaira személyesen viszik el a zöldpolitika üzeneteit. Utcai fogadóórákon, lakossági fórumokon ismertetik azokra a kérdésekre a válaszokat, amelyek a leginkább foglalkoztatják az embereket.

 

Legközelebb, október 13-án, csütörtökön Ikotity István, az LMP parlamenti képviselőjével: 12 órakor Kápolnásnyéken, a Fő utca 47 előtt, 14 órakor Pákozdon, a Budai út 68 előtt és 16 órakor Bicskén, a Kossuth téren találkozhatnak az érdeklődők. Ugyanezen a napon Szél Bernadett, az LMP társelnöke és parlamenti képviselője Tamásiba látogat el, ahol 9-10 óráig a Piac téren fogadja az érdeklődőket, majd ezt követően a Városi Művelődési Központban 11.45-ig lakossági fórumon vesz részt.

 

 

Az LMP „ 11 pont, amivel új irányba állíthatjuk Magyarországot. Miért van bajban Magyarország és hogyan változtathatjuk meg” címmel füzetet jelentetett meg, amelyben a lakosságot leginkább foglalkoztató problémákra közérthetően adja meg a politikai válaszokat.  A kiadványhoz a párt közterületi kitelepülésein és fórumain lehet hozzájutni.

 

Az LMP a minőségi politizálást favorizálja, és szándékai szerint akár az utca emberének kérdései mentén is képes a politikai programját közérthetően elmagyarázni.


Kertész Z István/kép: LMP

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Persze folyamatosan azt halljuk mindenhonnan, hogy mindig ragaszkodjunk az eredetihez, ne érjük be másolattal,...
Bővebben >>