Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
Örüljünk együtt Timi fánkjainak
2016-10-17 20:30:46
Örüljünk együtt Timi fánkjainak

Örüljünk együtt Timi fánkjainak

Nem tudtok ti örülni semminek, az a ti bajotok. Timi fánkozója a gyerekeknek akart segíteni. Azoknak a tehetősebb csemetéknek, akiknek az anyukája nem bír fánkot sütni, mert üzletei vannak meg karrierjei több, és a hosszú műkörmei beleakad a sütés közben.

 

De viszont ezek a gyerekek gazdag háttérrel, csecsemőkoruk óta nagyobb divattervezők kollekcióiban járva, de ilyen fánkok nélkül voltak majdnem kényszerűen felnőni, de jött Timi, hátterében a kellemes negyveneseket is le alázó férjével, aki támogatja. És egy robbantó be dopta a fánkos bolt kirakatát egy kővel. Itt jön a bybi. Fel vette a kamera. És ha valakit egy kamera fel vesz, annak meg vannak számlálva a percei, órái, hónapja, évei, mert nem kabkodva, de le csap rá a magyar rendőrség.

 

 

Miből állt volna örülni Timivel együtt a fánkoknak? Hol van ilyen fánkozó a világon már itthon is? Tegyétek tűzbe örömötökben a két kezeteket, hogy Timi lehetővé tette! Nigéria, Alaszka, Peru elbújhat!!! Gáncsoskodni, azt tudtok. Mert minden nő erről álmodik. Hogy az Instagrammra fel töltsön magáról olyan profi képeket, amin le alázza a model világot. Én hiszem, hogy az Instagramm egyszer ugyanúgy fent marad mint a kódexek vagy a bibliák. És akkor az idő Timit igazolja. Érdemes Timit bekövetni, mert nem lila köd, amit ő mond, mégis bölcs és van élet tapasztalata, meg sima tapasztalata is. Annyira igaz, ahogy nem azt nézi, de látja a világot. Mert nem azt kell nézni, ki mit mondanak rólad, hanem hogy hányan bekövetnek.

 

Vannak nagyon sikeres nők ma hazánkban, akik előre viszik az országot. Ceci, Timi, Kata meg az edzős felesége, a Réka. Nekik köszönhetjük, hogy be hoszták idehaza az Instagrammot. Nélkülük a Facebook is egy sivár, átlagemberek irigy durci szemétségeivel tele levő valami lenne, nem pedig a gondtalan női üzletkötéseket be mutató oldal, ahol egy táska értéke többet ér, amik a vállukon van, mint a te tyúkszaros paneled! Vesztes vagy, és ezt még hangosztatod is. Ha nem tudod megfizetni, ne vedd le a polcról! Köszönöm.

 

 

Örüljetek, hogy be hoszta Timi ezt az amerikai rendőri ételt hazánkba, és milyen dizájneres már az egész bolt kirakata, meg a belsője is. Mit akartok? Hogy a migránsok be jöjjenek, és meg egyék a nemzeti ételeinket? El veszik ám, ha hagyjuk. Át veszik a kultúránkat, és nem lesz fánkunk. Se halowein, se Valentin nap. De viszont egy tökéletes napi programot úgy tudnák el kébzelni, hogy este fel kelek, és kaszinóba megyek Timi urához, utána be megyek egy stadionba meg nézek egy magyar focimeccset egy kis faluban. Azt hiszitek, hogy ott nem nívós a mérkőzés? Nem tudom, nem értek a focihoz, de Magyar vagyok, és követnem kell a kormányunk által kijelölt kulturális életet. A meccs után fánkos, de oda kis vasúttal menve, véve egy Nagy Idők újságot, mintegy tájékozva, mit fejlesztettünk itthon, és utána fánkevés, utána helikopterrel le Hódmezővásárhelyre vadászni.

 

Az a ti balyotok, hogy nem tudtok kulturálisan gondolkodni a magyarok csavaros észjárásával. Mert ahol tó van, ott lesz béjka is, ahol Timi van, ott van Instagramm és fánk is. Ahol nagyapó van, ott van Casino. Szálljon helikopterre a képzeletetek, és szárnyaljunk messze a migránsoktól. Timi azt üzeni Brüsszelnek, hogy fánk. Egyenek a rendőreink, hogy el kabják a bedobót, aki be dopta az ablakát Timiéknek. Kell az erő meg a cukor nekik az elkapáshoz. Ne nevetségessé tegyük már Timi fánkozóját! Legyen tánc a befánkosított Budapesten!

 

(vkatt.blog.hu; kép: blikk)

 

További híreink
A dezertőr, mint politikai playboy – kommentálta Magyar Péter felbukkanását a PHSZ
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseket vett fel - állítja az immár politikai párttá szerveződött ...
2024-03-26 18:23:19, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Tarlós a honvédelmi miniszter feleségét szeretné főpolgármesternek
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – akit valamikor ő talált ki – viszont ismeri az önkormányzati ...
2024-03-17 11:51:59, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Március 31-ig kell érvényesíteni a felsőoktatási diákigazolványokat; ahhoz, hogy az érintettek kedvezményesen ...
Bővebben >>