Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Összefogócska: Keszthely, Nyíregyháza egy jelölt kezében, Pécsett az LMP még tart egy önállóskodó afterpartit
2019-07-08 12:54:03
Összefogócska: Keszthely, Nyíregyháza egy jelölt kezében, Pécsett az LMP még tart egy önállóskodó afterpartit

Összefogócska: Keszthely, Nyíregyháza egy jelölt kezében, Pécsett az LMP még tart egy önállóskodó afterpartit

A KÉVE színeiben történő közös indulást minden, Keszthelyen érdemi tevékenységet folytató ellenzéki párt és civil szereplő támogatja, így a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP, valamint a Mindenki Magyarországa Mozgalom(MMM) helyi Kossuth Köre is.

 

A polgármesterjelölt a keszthelyi születésű Czuth Zoltán közigazgatási szakértő, aki emellett közgazdász MBA-oklevéllel, jogi szakoklevéllel és mérnők-informatikus, valamint műszaki menedzser végzettséggel is rendelkezik.

 

Nyíregyházán Jeszenszki András a nyíregyházi ellenzéki pártok közös polgármesterjelöltje az őszi önkormányzati választáson. A bejelentésen Lövei Csaba (Mindenki Magyarországa Mozgalom) elmondta, hogy őszinte beszédre, reális programra van szüksége Nyíregyházának. Ennek jegyében állt össze a DK, a Függetlenek Egyesülete, a Jobbik, a LMP, a MSZP, a Momentum, a Párbeszéd és a Mindenki Magyarországa Mozgalma.

 

Közös polgármesterjelöltjük pedagógusként dolgozik: Jeszenszki András már négy alkalommal győzött egyéni önkormányzati választókörben, és 20 éves politikai munkája bizonyítja rátermettségét és becsületességét - állították a bemutatkozó sajtótájékoztatón.

 

Pont egy héttel azt követően, hogy a pécsi ellenzéki pártok és civilek aláírták Péterffy Attila független polgármesterjelölttel és Mellár Tamás országgyűlési képviselő vezette Mindenki Pécsért Mozgalommal is az együttműködési megállapodást, az LMP úgy döntött, hogy villamos.

 

A párt a héten kihátrált az ellenzéki együttműködésből Pécsett s véleményük szerint teljes joggal, miután a korábban elkezdett egyeztetési folyamat merőben más irányt vett az EP-választás után. Szerintük onnantól kezdve a DK (és Péterffy Attila független pécsi polgármesterjelölt) kezdte el újraosztani a lapokat, amelyben kevés helyet szántak nekik – állítja a pécsi maradék zöld.

 

(forrás: szabadhir.hu)

 

 

 

 

 

 

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz s...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, Aktuális2 Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>