Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Otthon is rátörhetnek a privát snóblizókra, de a Vajna-kaszinók sérthetetlenek
2016-11-12 14:15:21
Otthon is rátörhetnek a privát snóblizókra, de a Vajna-kaszinók sérthetetlenek

Otthon is rátörhetnek a privát snóblizókra, de a Vajna-kaszinók sérthetetlenek

Az LMP két politikusa: Sallai R. Benedek országgyűlési képviselő és Heltai László gazdaságpolitikai szakszóvivő közös közleményükben arra hívják fel a figyelmet, hogy az adótörvény vitájában a kormányzati körökhöz kapcsolódó oligarchiának tettek ismét kedvezményeket, miközben a bürokrácia a csökkenés helyett nő.

 

Az ellenzéki párt üdvözölné a hazai műemlékek felújításokhoz rendelt kedvezményt, ha nem látszódna világosan, hogy ez most konkrétan a Tiborcz, Mészáros és Garancsi családok érdekeit szolgálja. Az LMP azt is furcsállja, hogy a kedvezményt nem csak a beruházó cég, hanem annak kapcsolt vállalkozásai is igénybe vehetnék. Továbbá az energiahatékonysági beruházások esetén, a maximum 4,5 milliárd forintos adókedvezményt sem egyszerű emberek vagy önkormányzatok tudják majd igénybe venni.

 

„A szerencsejátékokban tovább védenék Andy Vajna érdekeit, akinek ezután sem kellene online pénztárgépekkel valós adatokat szolgáltatnia. Eközben, ha elfogadnák a törvénymódosítást, minden más területen, főleg az online szerencsejátékok esetében, karhatalmi eszközökkel ruháznák fel a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) embereit. Különösen visszatetsző, hogy a NAV továbbra sem vizsgálja vagyonosodási eljárásban, hogy honnan voltak százmillióik a termőföld-privatizáció vásárlóinak, de fegyverrel felszerelt ellenőreik rátörhetnék a magánszemélyek magánlakásainak ajtóit, ha felmerülne a gyanú, hogy ott pénzben kártyáznak.

 

A Fidesz-KDNP adócsomagja tehát néhány pozitív változás mellett túlnyomó többségében a milliárdos haverok további gazdagodását szolgálja”– összegzi közleményében az LMP.

 

Kertész Z István

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>