Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Auguszta napja van.
Pállfy 1 millióra perli a jobbikos Novákot, mert piásnak nevezte
2015-05-17 18:00:31
Pállfy 1 millióra perli a jobbikos Novákot, mert piásnak nevezte

Pállfy 1 millióra perli a jobbikos Novákot, mert piásnak nevezte

 

Az említett videón a kormánypárti politikus éppen az ülésteremből távozóban volt, ami közben oda ment elköszönni az MSZP-s Józsa Istvánhoz, aki éppen felszólalt, majd ezt követően Nyikos Lászlónak és Szilágyi Györgynek magyarázott valamit.

 

A történetet követően pár ellenzéki politikus szerint Pálffy István távozása után ivást utánzó mozdulattal jelezte az ülésvezető elnöknek, hogy szerintük mi az oka a kereszténydemokrata politikus furcsa viselkedésének. A jobbikos Szilágyi György még azt is emlegette anno, hogy nem ez az első eset volt, hogy felmerül a gyanú, egyes képviselők alkoholos befolyásoltság alatt döntenek az ország ügyeiben.

 

 Az ominózus eset: Pállfy István kezet fog Józsa Istvánnal

Forrás: nol.hu

 

Az éppen felszólalását tartó Józsa megdöbbenten mondta az ülés után: „Nem volt még ilyen eset, hogy valaki odamenjen elköszönni a felszólalótól. Ha agresszív lett volna, akkor akár azt is hihettem volna, hogy a korábbi parlamenti pengeváltásunk miatt jött ide hozzám, de ő kedvesen mosolygott. Mondtam neki, hogy éppen felszólalásban vagyok, ő kezet nyújtott, és udvariasan elköszönt. Szerintem ő maga sem tudta, hogy mit csinál” – mondta még 2013-ban Józsa István a Blikknek, aki abszolút érthetetlennek nevezte Pálffy viselkedését. 

 

Pállfy akkor azt nyilatkozta: „Egy kortyot sem ittam, és soha sem vettem sört vagy bort a parlamenti büfében” – állította a Blikknek a politikus. Majd egy közleményt adott ki, amiben cáfolta, hogy alkoholos befolyásoltság alatt állt volna.

 

 

 

Viszont mostanra Pállfy úgy vélte, hogy 1 millió forintra perli Novák Elődöt, a Jobbik alelnökét, mivel egy Facebook bejegyzésében Piállfynak becézte és azt írta róla, hogy bűzlött az alkoholtól a Parlamentben. Sőt talán még az akkori ígéretét is betartja a politikus, miszerint mindenkit beperel becsületsértésért és rágalmazásért, aki azt állította róla, hogy alkoholos állapotban volt.

 

A Buda-környéki bíróság csütörtökön tartotta a harmadik tárgyalását az ügyben. A meghallgatást követően összetalálkozott a bírósági folyosón a két pereskedő fél és néhány szót beszélt is egymással. A Blikknek a tárgyalást követően Pállfy csak azt közölte: „Nem tudok és nem is kívánok ezzel kapcsolatban semmit sem mondani”. Viszont Novák Előd a lapnak elmondta: „Ez volt a harmadik tárgyalás. A bíró kötelezett mind a kettőnket, hogy jelenjünk meg. Pálffy egymilliót követel, plusz a kamatokat. Én szerintem megállja tényállításként a kijelentésem. És ez az erről készült videón is látszik”.


-mezei-

 

Főkép: MTI - Czegledi Zsolt

 

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben
A szépségmegőrző rutin alapjai: ránctalanítás és szemkörnyékápolás
Mindannyiunk leghőbb vágya a fiatalos, vonzó megjelenés, és ebbe beletartozik az élénk tekintet, a jól ápolt, üde arcbőr is. Ahhoz azonban, hogy mindez megvalósulhasson, ...
2024-03-28 16:53:21, Hírek, Aktuális Bővebben
Fűtés-hűtés hőszivattyúval
Napjainkban egyre több alternatív, környezetbarát fűtési technológia és berendezés közül választhatunk. Ha egy igazán korszerű, alacsony fenntartási költséggel járó rends...
2024-03-27 10:36:23, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Száz alkotó mutatkozik be az Országos Kerámiaművészeti Triennálén Pécsen.
Bővebben >>