Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Auguszta napja van.
Pártot alapított a renegát renitens Toroczkai
2018-06-24 16:07:29
Pártot alapított a renegát renitens Toroczkai

Pártot alapított a renegát renitens Toroczkai

A Mi Hazánk Mozgalom létrehozását Toroczkai azt követően jelentette be, hogy nem nyerte meg a pártelnöki mandátumot a Jobbikban. Az ásotthalmi polgármestert utóbb kizárták a Jobbikból, mozgalmához pedig a párt ismert arcai közül Novák Előd korábbi alelnök és neje, a parlamenti képviselői mandátummal is rendelkező Dúró Dóra csatlakozott.

 

„A párt szakad, de a világnézetünk marad” – kezdte felszólalását Novák Előd a zászlóbontó rendezvényen, ahol elmondta, hogy „színtelen, szagtalan, íztelen pártnak nincs jövője“, a sikerhez markáns üzenetek kellenek.

 

Dúró Dóra a bátorságról beszélt felszólalásában, mondván, hogy ha két dolog közül kell választani, mindig azt kell, amihez több bátorság kell. Majd elmondta, ők nem fognak félni a kommunizmussal való szembenézéstől, a demográfiai kérdésektől, a magyarság és cigányság közötti konfliktustól és az EU gyarmatosításától sem.

 

A témát maga Toroczkai is a legfontosabb problémák között emlegette, amikor felsorolta, hogy melyek azok a fontos társadalmi jelenségek, amelyekkel foglalkozni akar. Ezek közé tartozik a demográfiai helyzet, ugyanis Magyarország lakosainak száma a következő 45 évben 2 millió fővel csökkenhet. 

 

 „Olyan országot szeretnénk, amely fehér szigetként megmarad Európában, és – leszámolva a kishitűséggel – európai nagyhatalom lesz“ – szögezte le Toroczkai.

 

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az államelnök apja csak egy szimpla náci szimpatizáns, szélsőjobboldali és antiszemita vidéki ügyvéd volt, nem...
Bővebben >>