Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Tibor napja van.
Pedofil-botrány és a véletlenek ereje
2024-02-15 13:23:50
Pedofil-botrány és a véletlenek ereje

Pedofil-botrány és a véletlenek ereje

Most viszont valóban helyzet van, mi, a kormány ellenfelei valóban váratlanul helyzetbe kerültünk, a hatalom pedig nagyon szeretne már túl lenni ezeken a napokon. Remélem, nem sikerül meg nem történtté tenniük, két női sztárpolitikusuk beáldozásával lezárniuk a kegyelmi üggyel beindult folyamatokat.

 

Nekünk pedig, egy fél lábbal már a sír szélén tántorgó, szegényedő, kifosztott, diktatúrák karjaiba omló ország állampolgáraiként ezernyi nyomós okunk van a bukásukat, de legalább a megrendülésüket kívánni: az egyik ok éppen ez a fotón látható, gyomorforgató jelenet, rajta egyszerre hárman is az immár nemzetközivé vált botrány főszereplői közül. Mióta vártunk egy ilyen véletlenre, és most megkaptuk. Az álszentség, ami a kormány minden nemzet- és morálromboló cselekedetét átszővi, körbefonja, ezúttal a képükbe robbant.

 

A tegnap még a hatalom belső köreihez tartozó Magyar Péter nevét immár millióan ismerik, s bár sokan ambivalensen vagy egyenesen ellenségesen viszonyulnak jelentkezéséhez az ellenzéki térfélen, én a javára írom.

 

Vasárnapi, százperces interjúja a Partizánon fontos és bátor tett volt: „A hatalomgyár egyetlen célja az irdatlan mértékű vagyonszerzés” – hangzott el sok egyéb rázós téma mellett, amihez hasonló megállapítást ugyan már sokan tettek, de a hatalmon lévők közül senki.

 

Őket a pofátlan vagyonnyilatkozatok, szegénylegényt játszó miniszterelnök, magántőke-alapítványokba elrejtett közpénzmilliárdok jellemzik. Magyar egyúttal a már teljesen amortizálódott ellenzéki pártok számára is megnyitotta a feltámadás lehetőségét. Talán ezúttal élnek is vele. Úgy vélem, remélem, hogy ismertté válása egyben védelmet is nyújt neki, de a legnagyobb védelem a közvélemény lehet, ami már most pénteken, 18-órakor, a Hősök terén konkrét tömegben is testet ölthet.

További híreink
Nemzetközi díjra jelölték Bacskó Tündét
Az Országos Színház Találkozón is látható lesz a Csirkefej, az egyik szereplő, Bacskó Tünde pedig az egyik jelöltje az Elle Awards Az év színésznője díjára.
2024-04-13 22:04:57, Hírek, Színes Bővebben
Április 11. a Parkinson betegek világnapja
Nem csak az idősek betegsége. Ígéretes új módszerek, nagy társadalmi hiányosságok a Parkinson-kór kezelésében
2024-04-11 22:55:44, Hírek, Színes Bővebben
A falpanelek használatának 3 előnye
Az aktuális lakberendezési trendekben előkelő helyet foglalnak el a különféle falpanelek, melyeket egyre többen alkalmaznak a lassan ódivatúvá váló tapéták helyett. Ha pe...
2024-04-11 17:14:57, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét és egyúttal ki...
Bővebben >>