Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Csongor napja van.
Perelhető-e s mennyire a magyarországi multi..?
2015-06-28 20:30:48
Perelhető-e s mennyire a magyarországi multi..?

Perelhető-e s mennyire a magyarországi multi..?

Furcsa baleset érte még tavaly ősszel Baski Attiláné Évát az egyik budapesti Lidl üzletben – számolt be a történtekről az egyik bulvárlap. Az újságos polchoz akart menni, ami előtt a fémszőnyeg felgyűrődött. Mivel a bevásárlókocsit maga előtt tolta, nem vette észre, így elesett.

„Elveszthettem az eszméletemet is néhány pillanatra, mert nem emlékszem, ezután mi történt. Csak arra, hogy ott fekszem, és nagyon fáj a lábam. A mentők negyven perc múlva érkeztek meg. Addig a fejem mellett tolták el a kocsikat a vevők” - mondta Éva.

 

 

A rehabilitáció és a kezelések rengeteg költséggel jártak. Éváék összesen 14 millió forintos kárigénnyel léptek fel a Lidl-lel szemben. Ebből 1,4 millió a felépülési időre, 6 millió forint nem vagyoni kárigény, vagyis sérelmi díj, a többi havi 60 ezres életjáradék, amit egy összegben kértünk. A cég 4 millió forintot ajánlott, mely jogelismerésnek nem minősül, és kizárólagosan egyezségkötés esetére vállalták megfizetni. Mi lementünk 9,5 millióra. Ezután a Lidl további egyeztetéstől elzárkózott, a peres utat javasolták - nyilatkozott a pénzcentrum.hu kérdésére ügyvédjük.

 

A nő hosszú kórházi kezelésre szorult, a sípcsontja és a bokája is összetört. Megműtötték: a lábszárába egy harminccentis fémrudat ültettek be. Három hónapig járóképtelen volt, a botot azóta sem tudta eldobni. Azt állítja: az orvosok szerint a bokáját sohasem lehet rendbe hozni.

 

További híreink
Középpontban az okosotthon
A smarthome, azaz az okosotthon lesz a XVII. Pollack Expo fókuszában amit április 18. és 19.között rendeznek meg Pécsen az Expo Centerben.
2024-04-16 21:09:37, Hírek, Színes Bővebben
A mosogatógépek innovatív fejlődésen mentek át
Manapság már szinte minden egyes feladatnak, ami fellelhető a háztartásban, annak elérhető a gépesített megoldása vagy a más módon egyszerűbbé tett változata. Ezeket azér...
2024-04-16 14:26:28, Hírek, Színes Bővebben
Nemzetközi díjra jelölték Bacskó Tündét
Az Országos Színház Találkozón is látható lesz a Csirkefej, az egyik szereplő, Bacskó Tünde pedig az egyik jelöltje az Elle Awards Az év színésznője díjára.
2024-04-13 22:04:57, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar P...
Bővebben >>