Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Pikóék nem állnak le – ma felfedték, hogy miért üldözi őket rendőrségi bevetéssel is a Fidesz
2019-09-16 15:29:06
Pikóék nem állnak le – ma felfedték, hogy miért üldözi őket rendőrségi bevetéssel is a Fidesz

Pikóék nem állnak le – ma felfedték, hogy miért üldözi őket rendőrségi bevetéssel is a Fidesz

Valószínűleg érzékeny pontra tapintott, mivel folyamatos támadások érik mind őt, mind a munkatársait. Mivel a személyén, eddigi közéleti, újságírói pályafutásán nem tudtak fogást találni, ellenfelei már attól sem riadtak vissza, hogy hamis koncepciók és egy napilap feljelentéssel egy színvonalon álló cikke alapján rendőrségi razzia és ellenőrzés alá vegyék a kampánytevékenységüket.

 

Pont mint a putyini Oroszországban,bár tény – vér még nem folyt és nem tűnt el semmi. A többi stimmel.

 

Mindezek elleni tiltakozásként és Pikóék melletti szolidaritásként pénteken szimpátiatüntetést is szerveztek az ellenzéki pártok Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt vezetésével. Ezen a tüntetésen Pikó András megígérte, hogy kinyitják a „józsefvárosi aktákat”.

 

A mai napon, ígéretéhez híven, el is indította az elszámolást.  

 

„Az elmúlt hetekben elkezdtük kinyitni a józsefvárosi aktákat. Akárhova nyúlunk, százmilliók hullanak ki belőlük. Ígéretet tettem, hogy nyilvánosságra hozom ezeknek az aktáknak a tartalmát.

 

Korábban bemutattam, hogyan alkalmazza a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. többek között az V. kerületi fideszes alpolgármestert, illetve a helyi Fidesz elnökét milliós fizetésekért. Azt is megmutattam, milyen fővárosi cégekben kapnak milliós fizetéseket a Fidesz józsefvárosi egyéni képviselőjelöltjei. Most jöjjenek a józsefvárosi fideszes haveri körhöz köthető közbeszerzések!

 

Elsőként a Bástya Millenium, amely a Fradihoz, Kocsis Mátéhoz és Kubatov Gáborhoz közel álló cég, nem csoda, hogy az elmúlt öt évben több mint 300 millió forintot nyertek el józsefvárosi közbeszerzéseken.

 

A csókosoknak osztott pénzek rendszerén változtatni fogunk! Ha a Fidesz veszít: Józsefváros nyer - a lakosok adóforintjait október 13-tól arra fogjuk költeni, amire valóban szükségük van: a kerület tisztaságára, az itt élők lakhatására, a környezetük zöldítésére” – írta mindezt hétfőn közösségi oldalán a 8. kerület ellenzéki polgármesterjelöltje.

 

 

 

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz s...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, Aktuális2 Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Sajnos gyakran hallani rémhíreket főnökök garázdálkodásáról, ahogy pokollá teszik a munkavállalók életét. Bárm...
Bővebben >>