Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Politikai gengszterek: a bukása után egy héttel még mindig a fideszes polgármester köszönti az újpestieket a honlapon
2019-10-21 11:21:27
Politikai gengszterek: a bukása után egy héttel még mindig a fideszes polgármester köszönti az újpestieket a honlapon

Politikai gengszterek: a bukása után egy héttel még mindig a fideszes polgármester köszönti az újpestieket a honlapon

Mint ismert, több bukott fideszes kerületben is akadályozzák a – számukra – sajnálatos választási eredmények gáláns és tisztességes tudomásulvételét, ezzel a hivatali átadás-átvétel lebonyolításához, ezzel az újonnan és a kerületi lakosok többségével(!) demokratikus úton megválasztott ellenzéki polgármesterek és kabinetjük munkájának a megkezdését.

 

Amivel eléggé el nem ítélhető módon azt sugallják, hogy számon kérhető s korrupciógyanús dokumentumok eltüntetésére használják a mesterségesen visszatartott önkormányzati működést az ellenzéknek.

 

Amint történik ez Újpesten, ahol a mai napig a Déri Tibor közös ellenzéki jelölt által megnyert választás és polgármesteri poszt funkcionalitása helyett a megbukott fideszes Wintermantel Zsolt köszönti változatlanul az újpestieket az önkormányzati honlapon, akit az újpestiek jelentős többsége leváltott a közéleti tevékenységéből.

 

Érthető persze Wintermantel önsajnálata, aki 16 évnyi képviselőség és 9 évnyi polgármesterség után kénytelen megválni a hatalmától, de hát a demokrácia már csak ilyen kíméletlen, amint ilyen volt 9 éve is, amikor az előtte 3 évtizedig működő polgármester, Derce Tamás a mai napig tisztázatlan okok miatt átjátszotta Újpest vezetését Wintermantelnek.

 

 

Nem mellesleg Wintermantel melldöngetős patriotizmusa, amivel telezokogta a közpénzen fenntartott helyi sajtót, igencsak kétarcú.

 

Ugyanis a tavalyi foci-vb alatt, amire hatalmas költségekkel telepítettek a Városháza köré közösségi szurkolásra alkalmas nézőteret és kivetítőt, a látványosan lokálpatrióta polgármester inkább töltötte az elmúlt években az Északi vasúti összekötő híd aljában a technohipszterek körében divatos sznobkocsmává gerjesztett Duna-parti Wasser szórakozóhelyen sörözgetve végigizgulni, semmint az ő szeretett kerületi népével a főtéren.

 

 

Mintha nem is történt volna semmilyen változás a kerület életében, hasonló cinizmussal kezelik a választások eredményét többek között az első kerület, a harmadik kerület: itt még változatlanul címlaphír a kedvezményes krumplivásár; a hetedik kerületi önkormányzati honlap tanúsága és nyitóoldala szerint szintén változatlanul a fideszes Wattamány Zsolt a polgármester a megválasztott Niedermüller Péter helyett, a józsefvárosi oldal címlapja szót sem ejt a kerület életében történt választások változásáról – és így tovább, a keresztény erkölcs lovagias szabályai szerint...

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnö...
Bővebben >>