Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Domonkos napja van.
Ponta leckéje európai viselkedésmódból
2013-09-04 14:52:14
Ponta leckéje európai viselkedésmódból

Ponta leckéje európai viselkedésmódból

Felhívást intézett szerdán Victor Ponta román miniszterelnök hazája futballszurkolóihoz, hogy "adjanak leckét" európai viselkedésmódból a Románia-Magyarország labdarúgó világbajnoki selejtező alkalmából, és reményét fejezte ki, hogy nem lesznek "sovén és idegengyűlölő" megnyilvánulások a pénteki meccsen.


Ponta a kormányülésen, annak első, a sajtó számára nyilvános részében beszélt a péntek esti mérkőzésről, amelyet Bukarestben a National Arénában rendeznek. A kormányfő szerint a román rendőrség és csendőrség készen áll, hogy a találkozóra a megfelelő biztonsági intézkedések mellett, "törvényes és normális" keretek között kerüljön sor.


A miniszterelnök kérte: azok, akik elmennek a meccsre vagy csak a televízión keresztül nézik, mutassák meg, hogy Románia európai, toleráns, korszerű és nyitott szemléletű ország, hiszen - mint megjegyezte - a szurkolók sportszerű magatartásából Románia "sokat nyerhet".


Reményét fejezte ki, hogy nem lesznek sovén és idegengyűlölő megnyilvánulások, és bízik abban, hogy "Románia leckét ad másoknak, akik így viselkednek vele szemben" - mondta Ponta.
 

A Románia-Magyarország találkozó közép-európai idő szerint pénteken 20.00-kor kezdődik. A bukaresti mérkőzés meghatározó lesz a pótselejtezőt érő második hely szempontjából, Magyarország jelenleg egy ponttal előzi meg Romániát a csoportban.


mti

Utoljára frissítve: 2013-09-04 14:51:58

További híreink
Edzések alkalmával az alábbi tényezőkre fordíts figyelmet!
A nyár megérkeztével sokan kezdenek neki különböző jellegű edzéseknek és testgyakorlatoknak, mivel amikor minél több ruha kerül le az emberről, akkor szembesül, hogy van ...
2020-06-21 11:57:37, Hírek, Sport Bővebben
Válaszd ki a harcművészeti ágazathoz illő legmegfelelőbb lábbelit!
A harcművészeti ágazatok egyre nagyobb népszerűségnek örvendnek hazánkban is az általa közvetített szellemiségnek és különleges - a testet és a szellemet is megdolgoztató...
2020-04-27 10:18:19, Hírek, Sport Bővebben
Gyászolnak a kosárlabdázók
Gyászolnak a kosárlabdázók, elhunyt Váradi György játékvezető
2020-04-24 10:50:35, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az élelmiszerek ára 7,8%-kal nőtt, ezen belül a párizsi, kolbászféék 20,5, az idényáras élelmiszereké (burgony...
Bővebben >>