Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Portik beköpte Rogánt, Habonyt, Vajnát
2016-06-17 18:01:22
Portik beköpte Rogánt, Habonyt, Vajnát

Portik beköpte Rogánt, Habonyt, Vajnát

A Juhász Péter és Rogán Antal között zajló személyiségi jogi perben hallgatták meg Portik Tamást, hogy az V. kerületi ingatlanpanamákkal kapcsolatosan kihallgassák. Portik lazán kinyilatkozott, miszerint 10 millió forintnak megfelelő euróval motiválta Rogánt egy kerületi ingatlan áron aluli megszerzésével kapcsolatosan. Mindezt – vallomása szerint - Habony akkori élettársa, Pápa Marianne érintettsége révén.

 

Rogán nem jelent meg a tárgyaláson halaszthatatlan államügyek miatt, ami egy német újságírókkal történő találkozást jelent. Írásban viszont természetesen minden ellene felhozott gyanút hazugságáradatnak és rágalomnak minősít, hogy okkal s joggal-e, az lássuk be, nehezen cáfolható – legalábbis a gyilkosságért elítélt tanú vallomására támaszkodva mindenképpen.

 

A hvg.hu helyszíni beszámolója szerint Portik vallomásában kijelentette, hogy amikor egy helyi reprezentatív eseményre meghívták, de "azt kérte tőlem az Andy, hogy ne a média által figyelt bejáraton menjek be, hanem a szállodán belülről".

 

Habonnyal kapcsolatosan többek között Pápa Mariannére hivatkozott, aki  - állítása szerint – kijelentette, hogy: "az Árpi kérésére a Marianne küldi a pénzt, ezt átadta, és ment is a dolgára". Arra nagyon emlékszik, hogy Marianne azt mondta, hogy "nagyon drága a Tóni". Ezt követően is "találkoztam a Tónival, a belvárosban összefutottunk".

 

Kijelentette továbbá, hogy volt egy lista, azon szerepelt az a Károly körút 25. szám alatti ingatlan is, amit Pápa a bérlőknek járó 30 százalékos kedvezménnyel vett meg, majd nyolc hónappal később 52 millió forintos haszonnal értékesített.

 

Portik szerint ezen a listán olyan ingatlanok voltak, amelyeket a bérlő nem tudott fizetni, így könnyű volt átvenni a bérleti jogot. A bérlők gyakran azért nem tudták tovább fizetni a bérletet, mert azt megemelték.

 

A per szeptemberben folytatódik.

További híreink
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Online is vehetünk autópálya-matricát
Sokan biztosan emlékeznek még azokra az időkre, amikor a benzinkúton kellett sorban állni a szélvédőre simítható, onnan aztán csak darabokban leszedhető autópálya-matri...
2024-03-14 17:32:36, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A látványos álviták után külön egyezséget kötött a Momentum és a DK
A DK visszalépteti eddigi csepeli jelöltjét és beáll a momentumos Dukán András Ferenc polgármester jelölti kampánya mögé.
2024-03-02 16:17:16, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Kizárási eljárást indít a Momentum Jancsó Andrea, ferencvárosi önkormányzati képviselő ellen, közölte a párt p...
Bővebben >>