Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Auguszta napja van.
Puzsér az őt jelölő LMP-vel is tűzharcba keveredett
2019-04-09 13:30:13
Puzsér az őt jelölő LMP-vel is tűzharcba keveredett

Puzsér az őt jelölő LMP-vel is tűzharcba keveredett

A független főpolgármester-jelölt a baloldali pártok négyoldali összefogásnak bejelentése után közölte a nyilvánossággal, hogy biztosan elindul az őszi választáson, de/és előtte már nem kíván izélni Karácsony Gergellyel. A Jobbik budapesti elnöke a Népszavának úgy nyilatkozott, hogy várhatóan egyeztetniük kell a „publicistával” a további támogatás ügyében – hogy miért pont ők siettek ezt deklarálni, az több mint elgondolkoztató.

 

Vágó Gábor, az LMP EP-üdvöskéje is sietett megerősíteni az ATV-ben, hogy velük sem egyeztetett minderről Puzsér.

 

Az LMP képviseletében Moldován László mindezt úgy tompította, hogy jelöltjük mindezt inkább figyelmeztetésnek, semmint kihátrálásnak szánhatja. Véleménye szerint kommunikációs baki történt, mivel a Puzsér Róberttel kötött előzetes megállapodásuk szerint a feleknek törekedniük kell az előzetes belső kommunikációra – magyarán Puzsér hülyére vette az őt jelölő LMP-t is. Részükről ugyanis változatlan a szándék az előválasztással kapcsolatosan.

 

Az LMP ma délben közleményt adott ki, miszerint az ATV tévesen értelmezte Vágó Gábor szavait, ezzel szemben az igazság az, hogy az LMP Budapest Kongresszusa azt a döntést hozta, hogy támogatja a főpolgármesteri előválasztást. A Kongresszus felkérte a párt budapesti elnökségét, hogy az ezzel kapcsolatos operatív előkészítő munkát végezze el, de csak és kizárólag azon elv mentén, amely a Puzsér Róbert által is vállalt feltételek megteremtésére irányul:

 

„Az előválasztási folyamatból Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt nem szállt ki, hanem felfüggesztette mindaddig az erről szóló tárgyalásokat, amíg Karácsony Gergely nem tér vissza a 2018. december 20-án aláírt szándéknyilatkozatban rögzített feltételekhez. Az LMP vezetése erről előzetesen egyeztetett Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölttel” – áll az éppen aktuális legutóbbi közleményükben.

 

(forrás: szabadhir.hu)

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
Bővebben >>