Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma György napja van.
Puzsér után a Liberálisok saját jelöltet indítanak a főpolgármester-választáson
2018-10-12 15:11:19
Puzsér után a Liberálisok saját jelöltet indítanak a főpolgármester-választáson

Puzsér után a Liberálisok saját jelöltet indítanak a főpolgármester-választáson

Indoklásukban azt írták: a Magyar Liberális Párt egy 21. századi, információs technológián alapuló világváros megteremtésének programját kínálja a választóknak.

 

Terveik között a főváros közigazgatásának és infrastruktúrájának digitalizálása, a városi szolgáltatások fejlesztése, a tömegközlekedés korszerűsítésére, a kulturális élet sokszínűségének megőrzése, a fenntarthatóság megteremtése, a természeti értékek erősebb védelme, a zöldfelületek nagyarányú bővítése kapott fontos szerepet - olvasható a közleményben.

 

Céljuk, hogy megszólítsák és bevonják a fiatalokat Budapest jövőjének tervezésébe és kialakításába. A Magyar Liberális Párt a jelenlegi vezetés "elavult és kizárólag a kormányzati érdekeket szem előtt tartó politikájával" szemben kínál alternatívát - tették hozzá.

 

 

További híreink
A hülyének is megéri hülyének lenni
Megemelték a közmédia közszolgáinak rabszolgabérét: a hírhamisítóként ismert hírigazgató Papp Dániel például két és fél millió forintot kap pusztán azért, hogy játssza a ...
2019-04-24 18:00:42, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Hol van, ha van a remény ma Magyarországon?
Eme költői címmel tartanak közösségi fórumot Szél Bernadettel és Hadházy Ákossal április 27-én, szombaton: 13 órától Budakeszin.
2019-04-24 17:30:45, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Életműdíjat kapott az Egri csillagok örök Vicája
Andorai Péter, Bánsági Ildikó, Bodrogi Gyula, Koncz Gábor és Venczel Vera művészi pályáját ismerte el életműdíjjal a Magyar Filmakadémia Egyesület hétfőn este az 5. Magya...
2019-04-24 17:01:29, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az idősek nappali ellátását szolgáló szociális intézmény épül Móravároson a Kaszás utcában. Az új ingatlannal ...
Bővebben >>