Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Razzia Budapesten: Hétfőn lecsap a felfegyverkezett NAV
2018-06-09 14:30:44
Razzia Budapesten: Hétfőn lecsap a felfegyverkezett NAV

Razzia Budapesten: Hétfőn lecsap a felfegyverkezett NAV

Majdnem harmincnégymillió forintért lőszert vásárolt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), a szállítmány a hatóság állományába tartozó pénzügyőrökhöz és pénzügyi nyomozókhoz kerül, akik veszélyes, felfegyverzett adócsalókkal, csempészekkel kerülhetnek szembe – derült ki közel egy hónapja.

 

A beszerzés legnagyobb tétele 580 ezer 9 milliméteres pisztolytöltény. A NAV-nak szüksége van emellett gépkarabélyokba való munícióra is, ebből 27 ezret vásárolt. Ezek mellett 3200 sörétes lövedékhez és ezer vaktöltényhez is hozzájutott a hivatal.

 

A NAV adóügyekkel foglalkozó szóvivője a kormánylapnak elmondta, hogy a helyi kapacitásokat erre az időre megerősítik, az ellenőrzésekhez az ország több pontjáról érkeznek a fővárosba szakemberek.

 

Kis Péter András beszélt arról is, hogy főként azoknál a vállalkozásoknál lesznek ellenőrzések, amelyek az online pénztárgépek adatai alapján kockázatosnak tekinthetők.

 

Az információkat felhasználva vendéglátóegységeket, ajándékboltokat keresnek fel a revizorok és a fináncok, de piacokon és vásárcsarnokokban működő vállalkozásoknál is megjelennek majd a NAV emberei, ahogyan a személyszállítással foglalkozók sem maradnak ki.

 

Kiemelte, hogy az ellenőrökre elsősorban az V., VI., VII. és IX. kerületben lehet számítani.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét és egyúttal ki...
Bővebben >>