Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Rendőrállam: fegyveres razziával rohanták le a józsefvárosi ellenzéki jelölt stábját
2019-09-12 15:53:31
Rendőrállam: fegyveres razziával rohanták le a józsefvárosi ellenzéki jelölt stábját

Rendőrállam: fegyveres razziával rohanták le a józsefvárosi ellenzéki jelölt stábját

A nyolcadik kerületi polgármesterjelölttel valami nagy gond lehet a Fidesz háza táján, mert sorozatosan próbálják ellehetetleníteni a kampányukat. Először egy fideszes troll-t szabadítottak rájuk, aki évek szisztematikus munkája során kiépített kamuprofillal épült be Pikó kampánycsapatába, hogy aztán szivárogtasson a kormánylapoknak.

 

Ennek köszönhetően a Magyar Nemzet egy lejáratónak szánt cikkben igyekezett befeketíteni a kampánycsapat munkáját, ami finoman szólva sem sikerült, de annyi eredménye lett a Mata (Hari) Vivien álnéven és tengerentúli személy lopott fotójával lelepleződött fidesztroll szivárogtatásának, hogy a kormánylap cikke nyomán tegnap este váratlanul rendőrök rontottak az ellenzéki polgármesterjelölt kampányirodájára és csapatára.

 

A rendőrség magyarázata szerint természetesen nem a Magyar Nemzet feljelentő cikke, hanem a Választási Iroda feljelentése miatt tartott házkutatást a kampányközpontban szerda este. Pikó a Hvg.hu-nak a helyszínen úgy nyilatkozott, hogy „kicsit mosolyogva” állnak a demonstratív rendőri fellépés előtt, mert a házkutatás szerinte az eddigi munkájuk egyfajta elismerése. A civilek és pártok által összerakott programjukban olyan üzenet van, amely fáj a regnáló Fidesznek, ilyen például az, hogy a Fidesz korrupciós hálózata rengeteg pénzbe kerül a VIII. kerületnek.

 

„Olyan területre tévedtünk, amely a Fidesz számára elviselhetetlen. Amit most tapasztalunk, az ennek a következménye. Nagyon szomorú vagyok amiatt, hogy egy teljesen nyilvánvaló rágalmazásnál a rendőrséget politikai célokra használják fel Magyarországon. Ennek ellenére azt tudom megerősíteni, hogy törvénysértést nem követtünk el, a vizsgálat minket fog igazolni” – nyilatkozta a z egyelőre ex-Klubrádiós polgármester jelölt.

 

A történet ma további markáns eseménnyel gördült tovább, miután az egyértelműen megfélemlítést célzó rendőri fellépés elleni tiltakozásként és Pikó melletti kiállásként a holnapi napra, 18 órára szimpátiatüntetést szerveznek a nyolcadik kerületi Práter utcai Pál Utcai Fiúk szoborcsoport helyszínére.

 

Mindez a rendőrattak felvonultatása ellenére az ellenkezőjébe csap át, miután a hirtelen szerveződött demonstráció minden bizonnyal további támogatást generál az eddig is erőteljes és hatásos kampányt folytató Pikó Andrásnak.

 

(forrás: szabadhir.hu)

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Nem véletlen, hogy elődeink igen sok színes és érdekes szokással ünnepelték a húsvétot.
Bővebben >>