Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma György napja van.
Rendőrökre lőtt – két embert megölt
2015-07-11 18:00:37
Rendőrökre lőtt – két embert megölt

Rendőrökre lőtt – két embert megölt

A helyszínre érkező helyi járőrök az utcán egy férfit találtak. A rendőrök csak azt tudták megállapítani, hogy a sértett elhunyt, a gyanúsított ugyanis azonnal tüzet nyitott rájuk. Több lövés érte a szolgálati gépjárművüket, de a rendőrök közül egy sem sérült meg.

 

 

A hatáskörrel rendelkező TEK hatalmas erőkkel, minden eshetőségre felkészülve, páncélozott járművekkel rövid idő alatt Tatabányára ért. A műveleti egységek megérkezése után az előzetesen túszhelyzetnek tűnő helyzetben a TEK tárgyalója vette át az irányítást; nem volt ugyanis ismert, hányan tartózkodnak még az épületben.

 

A férfit - aki a művelet során végig zavartan viselkedett, és lőfegyverét folyamatosan magánál tartotta - végül négy órás sikeres tárgyalásnak köszönhetően a műveleti egységek elfogták és 8 óra 50 perc körüli időben épségben kihozták a családi ház többi lakóját is. Az elkövetőt sérülésmentesen előállították a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságra.

 

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 40 éves N. Norbert édesanyjával és annak élettársával is végzett az engedéllyel tartott 45-ös kaliberű Glock típusú sport maroklőfegyverével. A férfi ellen több emberen elkövetett emberölés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya, gyanúsítotti kihallgatása folyamatban van.

 

(forrás: police.hu)

További híreink
A kábítószer kereskedők a rács mögé kerültek
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
2024-02-13 21:14:44, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Nem éri meg fiktív számlákkal adót csalni
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.
2024-02-09 21:04:59, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Letartóztatták a komlói rablópárost
A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú fiú és egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a Komlón kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.
2024-01-29 21:07:26, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az talán ma már nem is kérdés, hogy a kapcsolatok java része az internetes portálokon kezdődik. Akár a közös...
Bővebben >>