Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Retteg Botkától a Fidesz: Hirdetésnek álcázott „sorosplakáttal” támadják
2018-11-27 13:03:54
Retteg Botkától a Fidesz: Hirdetésnek álcázott „sorosplakáttal” támadják

Retteg Botkától a Fidesz: Hirdetésnek álcázott „sorosplakáttal” támadják

Valamiért nagyon fél Botkától a regionális fidesz-vezérkar: hónapok óta gyakorlatilag nem telik el úgy egy hét sem, hogy valamilyen nehéztüzérséget be ne vetnének ellene. Most éppen egy hajdani Gyurcsány- és Soros-plakátra hajazó vállról indítható hirdetésben kívánják rács mögött látni több „társával” együtt.

 

A szereplők egyike Czeglédy Csaba, aki jelenleg is előzetes letartóztatásban van költségvetési csalás gyanújával, és akinek ügyéről nem jelenthető ki minden kétséget kizárólag, hogy nem politikai indíttatású nyomozásról van szó.

 

De feltűnik még Szeged alpolgármestere, főjegyzője és a nemrégiben első fokon elítélt egykori Szeviép-vezér, akit a kormányzati média évek óta megpróbál rátolni a szegedi polgármesterre.

 

A plakát egyértelmű politikai funkciót tölt be – véli a merce.hu, ha figyelembe vesszük, hogy a jövő őszi önkormányzati választásokra a Fidesz magasabb fokozatra kapcsolta a Botka László elleni támadásokat. A befolyásos kormányzati pozíciókból kikerült Lázár János az elmúlt hetekben többször is nekiment Botkának.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha en...
Bővebben >>