Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Rogán, Göbbels és a HírTv
2015-10-12 14:09:02
Rogán, Göbbels és a HírTv

Rogán, Göbbels és a HírTv

„Kerekek helyett sípokra helyezi a kormány az energiát a megszavazás előtt álló propagandaminisztérium létrehozásával” – nyitott egy könnyed hasonlattal Varju László, bár markánsabban határozta meg a történelmileg is kétes funkciójú intézményt. Szavai szerint Európában második alkalommal hoznak létre hasonló intézményt – Göbbelsé volt az első, Orbán Viktoré lesz a második, vezetője pedig „az elfogadhatatlan személyű” Rogán Antal lesz.

 

Varju szerint ilyesmire annak a kormánynak van szüksége, amely képtelen normális kormányzásra s teszi mindezt úgy, hogy érdemi dolgokra nincs érdemi válasza. Példaként hozta fel mind az egészségügy, mind az oktatás helyzetét, ahol valóban érdemi változásokra és megfelelő vezetőkre lenne szükség. Mindezt gyalázatos cinizmusként értékelte, hiszen a mai napig ismeretlen, hogy milyen finanszírozással teremtik meg Rogán játszóterét, bár a kormány azt állítja – mindez nem jelent plusz költségeket.

 

„Ez nem az ország érdeke, hanem mindez a Fidesz érdeke s a kormányzás kerekei helyett már csak a sípok hangját hallhatjuk” – határozta meg a DK álláspontját az alelnök. Felszólította a kormányt, hogy tegyen le a magyarok agymosásáról és inkább az ország érdekeivel foglalkozzon, hiszen mára az emberek a bőrükön érzik, hogyan fosztották ki őket.

 

Az iskolákban nem tudják kifizetni a gázszámlákat, az orvosi rendelőkre nincs pénz, Orbán Putyin után a második legkorruptabb politikus, nos ezekről kell elterelnie a figyelmet a pasaparki Rogánnak, miközben hazánk teljesen elszigetelődik a világpolitikában – véli Varju László.

 

A sajtótájékoztató végeztével a HírTv munkatársa arról érdeklődött, hogy volt szocialista politikusként mi a véleménye a volt Köztársaság téri szocialista pártközpont eladásáról s arról, hogy milyen érdekkörök érintettek az ingatlan adásvételében.

 

A DK alelnöke – érthetően - némileg meglepődve válaszolta, hogy soha, semmilyen helyzetben nem foglalkozott gazdasági kérdésekkel, sem az ingatlanhoz kapcsolódó ügyekkel, nincs véleménye a kérdésről.

 

 

 

 

 

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Aktuális Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Idén sok változással kell számolni, ezért még azoknak is, akik komoly begyakorolt autópálya-matrica vásárlási ...
Bővebben >>