Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Rogán gyáva: Nem mert a bizottság előtt elszámolni az őszi zavargásos zagyvaságáról
2017-09-12 17:00:18
Rogán gyáva: Nem mert a bizottság előtt elszámolni az őszi zavargásos zagyvaságáról

Rogán gyáva: Nem mert a bizottság előtt elszámolni az őszi zavargásos zagyvaságáról

Molnár Zsolt, a testület szocialista elnöke a bizottsági ülés után azt mondta, botrányos ügyekről tárgyaltak. Úgy véli: a titkosszolgálatok, rendvédelmi szervek semmilyen konkrét információval nem rendelkeznek a Rogán Antal és más kormánytagok által is emlegetett utcai zavargásokról.

 

„Újabb botrányos esemény a mai napon: Rogán Antal miniszter nem jött el a nemzetbiztonsági bizottság ülésére, ezért őt személyes felelősség terheli. De felelősség terheli a kormány minden tagját mint testületet/.../ Rogán Antalnak tettestársai voltak, hiszen nem egyedül állította azt, hogy zavargások, erőszakos cselekmények várhatóak. Természetesen a leghatározottabban kijelentem, hogy semmi ilyen információval nem rendelkeznek a magyar titkosszolgálatok, sem a rendőrség, sem más rendvédelmi szervezetek” – emelte ki Molnár Zsolt.

 

A szocialista politikus azt is közölte, hogy mivel a magyar kormány ezen Magyarország nemzetbiztonsága, jövője szempontjából fontos kérdésben nem adott választ, ezért a választásokig ügyvezető kormányként tekint a kormányra.

 

Szél Bernadett az LMP társelnöke szerint a választásokhoz közeledve egyre inkább kampányfórumként kezelik a bizottságot a politikusok.  Kijelentette, hogy Rogán Antal írásban meg fogja kapni valamennyi kérdését.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Mindannyiunk leghőbb vágya a fiatalos, vonzó megjelenés, és ebbe beletartozik az élénk tekintet, a jól ápolt, ...
Bővebben >>