Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Rogán kamuinterjú miatt menekült el a bírósági szembesítés elől
2016-06-21 16:40:31
Rogán kamuinterjú miatt menekült el a bírósági szembesítés elől

Rogán kamuinterjú miatt menekült el a bírósági szembesítés elől

Ez a cikk azonban nem a beharangozott Rogán-interjú. Az mno.hu érdeklődésére a Kormányzati Tájékoztatási Központ munkatársa arról számolt be, hogy a keresett cikk már valójában szombaton megjelent a Bildben.

 

A tájékoztatás értelmében tehát az a cikk, amelyről azt mondták szombaton, hogy megjelenését hétfőre várják, valójában az a nyúlfarknyi írás, amely a Bild internetes szájtjára már péntek éjjel kikerült, és a nyomtatott lapban pedig másnap jelent meg.

 

Mint ismert, pénteken volt a Juhász Péter és Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter között zajló per soros tárgyalása, amelynek időpontját két hónapja kitűzték, ám Rogán mégsem jelent meg – hivatali kötelezettségére hivatkozva. Ez többek között egy Leslie Mandokival közös fotózást – is - jelentett. A Bild egy beszámolójában három kurta mondatban idézte a hétvégén Rogánt.

További híreink
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Online is vehetünk autópálya-matricát
Sokan biztosan emlékeznek még azokra az időkre, amikor a benzinkúton kellett sorban állni a szélvédőre simítható, onnan aztán csak darabokban leszedhető autópálya-matri...
2024-03-14 17:32:36, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A látványos álviták után külön egyezséget kötött a Momentum és a DK
A DK visszalépteti eddigi csepeli jelöltjét és beáll a momentumos Dukán András Ferenc polgármester jelölti kampánya mögé.
2024-03-02 16:17:16, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Denke Lajos és felesége emléktábláját nem könnyű megtalálni a Visegrádi-hegységben, talán ezért sem tűnt fel h...
Bővebben >>