Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Auguszta napja van.
Róma: meghalt Homonnay Gergely író, aktivista
2022-01-03 12:38:04
Róma: meghalt Homonnay Gergely író, aktivista

Róma: meghalt Homonnay Gergely író, aktivista

Az 52 éves író holttestét a római Bananon nevű privát klub törökfürdőjének mosdójában találták meg. Halálát a szív és a keringés leállása okozta. Megpróbálták újraéleszteni, sikertelenül.

 

Homonnay egy ideje Rómában lakott, három kötete jelent meg, mindegyikben Erzsi, a macska szemszögéből kommentálta a közéleti eseményeket. Újságíróként és bloggerként is ismerhették, nemrég óta ellenzéki aktivistaként politizált is, a DK-nak kampányolt. Rendszeresen kiállt a melegek jogaiért is.

 

Bűncselekményre utaló nyom egyelőre nem merült fel, de a rendőrség nyomoz a helyszínen talált kábítószergyanús anyagok, egy zacskó fehér por és néhány fiola miatt.

 

A lapok szerint Homonnay nem ott ünnepelte a szilvesztert, hajnali 5-kor ment csak a klubba. Lehet, hogy más is volt vele. A fürdő egyik vezetője azt mondta a rendőröknek, késő reggel vették észre, hogy van valaki a törökfürdőben, aki rosszul van, légzési nehézségekkel küzd.

 

Homonnay Gergely utoljára macskája, Erzsi facebook-oldalán posztolt szilveszter estéjén, nem sokkal 8 óra után. Egy verssel köszöntötte a követőit. Ugyanezen az oldalon az ezt megelőző napokban több politikai facebook-posztot is közzétett, mivel saját személyes oldalán a Facebook valamiért megtiltotta a posztok közzétételét. Többek közt Varga Juditról, Gulyás Gergelyről, Novák Katalinról és Tiborcz Istvánról is írt.

 

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Befejeződött a Lauber Dezső Sportcsarnok belső felújítása.
Bővebben >>