Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Bernát, Felícia napja van.
Romos, penészes cserelakást ajánlott a MÁV a mini-Dubaj helyett
2024-04-04 17:38:50
Romos, penészes cserelakást ajánlott a MÁV a mini-Dubaj helyett

Romos, penészes cserelakást ajánlott a MÁV a mini-Dubaj helyett

Az RTL Híradónak nyilatkozó Máté Péter több mint 30 éve lakik a rákosrendezői MÁV-telepen, most azonban költözni kényszerül az emirátusbeli háttérrel megvalósuló városfejlesztési projekt miatt. Egy másik MÁV-telepen. a X. kerületben ajánlottak neki lakást, ő azonban nem elégedett a felajánlott ingatlannal.

 

„Belül is teljesen egy penészes épület az egész, a tető az katasztrofális állapotban van. Én úgy gondolom, ez nem egy olyan alternatíva, ahova az ember oda tudna költözni” – mondta a férfi az RTL Híradónak, aki nem fogadta el a felajánlott lakást, ezt a bejáráson közölte is a MÁV ügyintézőivel, az erről szóló papírt azonban nem volt hajlandó aláírni, attól tartva, hogy azt később jogilag felhasználhatják ellene.

 

A MÁV az RTL kérdésére elmondta, hogy jelenleg az összes kiürítési eljárást felfüggesztették. Összesen 27 főnek kell elhagynia eddigi otthonát a mini-Dubaj miatt, közülük eddig 4-en fogadták el a felajánlott cserelakásokat.

 

A MÁV tájékoztatása szerint a lakásokat a lakók életkörülményeit és személyes igényeit figyelembe véve ajánlják fel a továbbiakban a bérlőknek. Az RTL megkereste a MÁV-ot is a mini-Dubaj ügyében: ők azt írták, jelenleg az összes kiürítési eljárást felfüggesztették, és a 27 bérlőből négyen már elfogadták a felajánlott lakásokat.

 

További híreink
Eladták Kádár János egykori sofőrjének palotáját
Több mint két évtizedes kísérletezés után sikerült új tulajdonost találni a Bócsi-kastélyra, amelyet a Kádár János sofőrjéből lett milliárdos, Bócsi András építtetett.
2024-05-12 10:08:59, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Udvaros Dorottyát 22 év után kirúgták a Nemzeti Színházból
Udvaros Dorottya, a Nemzet Színésze, 22 év után elhagyja a Nemzeti Színházat, miután Vidnyánszky Attila nem hosszabbította meg a szerződését.
2024-05-04 09:41:26, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Szóval itt van ez a Magyar Péter
Láttam, de mivel utálom a tömeget, túl közel nem merészkedtem hozzá. Most, hogy meghallgattam a Puzsérral lefolytatott "hard talk" műsorát, veszem a bátorságot először ös...
2024-05-04 09:41:25, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
“Ha eltörsz egy tükröt, 7 évnyi balszerencse vár rád” – biztosan te is jól ismered ezt a babonát. Lehet, hogy ...
Bővebben >>