Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Schumacher állapota változatlan titok – a fia viszont apja nyomát követné
2018-08-25 11:00:04
Schumacher állapota változatlan titok – a fia viszont apja nyomát követné

Schumacher állapota változatlan titok – a fia viszont apja nyomát követné

"Ő volt az én bálványom és mindenben követem, amit csinált. Meglátjuk, képes leszek rá" – mondta a fiú a 5 Live-nak adott interjúban.

 

Az ifjú Schumacher már bemutatkozott az autósportban a múlt hónapban, amikor megnyerte első versenyét a Forma 3 kategóriában a belgiumi Spa Francorcamps-ban. Most reméli, hogy ezzel lendületet kap a karrierje, és jövőre már a Forma 2-ben indulhat. A cél persze a Forma 1-es győzelem. "Be akarom bizonyítani, hogy kitűnő versenyző vagyok, nemcsak azért, mert ugyanaz a nevem" - mondta.

 

Michael Schumacher minden idők legsikeresebb Forma 1-es versenyzője volt. Rajta kívül senki sem nyert hét világbajnoki címet. Balesete után súlyos agysérülései miatt mesterséges kómában tartották, majd 2014 szeptemberében szállították haza svájci otthonába. Azóta is ott ápolják. A múlt héten egy svájci magazin azt állította, hogy mallorcai villájába vitték, ezt azonban családja cáfolta.

 

Mick úgy véli, a Forma 1-ben vannak a legjobb pilóták, és ő velük akar megküzdeni. A Forma 3-ból az évtizedek során számos későbbi világbajnok nőtt ki, köztük Ayrton Senna, Jackie Stewart, Jim Clarke, és Mika Häkkinen – emlékeztet a Daily Mail.

További híreink
Különleges koponyasebészeti eljárás csak Pécsen
Rendkívül bonyolult, oldalsó-koponyaalapi műtéteket végeznek a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ fül-orr-gégészei és idegsebészei.
2024-04-19 09:15:07, Hírek, Színes Bővebben
Lehetséges általános közérzet-javulás egy táplálékkiegészítőtől?
A tudományos hírek időről időre felkapnak egy-egy hatóanyagot vagy terméket, számos pozitívummal kecsegtetve bennünket, amennyiben rendszeres fogyasztóivá válunk. Ám soks...
2024-04-19 08:47:57, Hírek, Színes Bővebben
Halas tanösvény a pécsi Malomvölgyi parkerdőben
Halas tanösvénnyel gazdagodott Pécs egyik kedvelt kiránduló helye a Malomvölgyi parkerdő.
2024-04-18 21:05:31, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnö...
Bővebben >>