Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Andrea napja van.
Schumacher magához tért és kommunikál környezetével
2014-06-16 12:28:49
Schumacher magához tért és kommunikál környezetével

Schumacher magához tért és kommunikál környezetével

A hétszeres világbajnok legenda magához tért és képes kommunikálni környezetével - és ez most nem is kacsa, legalábbis a német Bild szerint.

 

Michael Schumacher még december 29-én sérült meg súlyosan egy síbalesetben a francia Alpokban, sokáig élet-halál között lebegett, az is kérdéses volt, hogy életben marad, vagy sem. Állapotáról hosszú időn keresztül a család kérésére nem nyilatkoztak, most azonban a Bild című lap megírta, pozitív változás állt be, a versenyző magához tért és kommunikál. A hírt ráadásul Sabine Kehm, a pilóta menedzsere is megerősítette. 


Azt egyelőre pontosan nem tudni, hogy a külvilággal való kommunikáció mit takar, feltehetően apróbb visszajelzéseket, szemkontaktust. Ez nagy szó, hiszen az, hogy Schumacher már időszakosan nyitva tudja tartani a szemeit, biztató pont a felépülésében. 


 

A család a hivatalos közlemény részeként köszönetet mondott a Schumachert ápoló orvosoknak, nővéreknek és terepeutáknak, valamint mindazoknak, akik részt vettek a német kezelésében. Schumacher családja hiánytalanul elégedett volt a kórház munkájával és természetesen azokról sem feledkeztek meg, akik folyamatosan Schumiért imádkoztak.

 

A rehabilitáció helyszínét nem fogják ismertetni, hogy ne zavarják kíváncsiskodók a világsztár kezelését. A grenoble-i kórházban ugyanis többször volt arra példa, hogy orvosnak, ápolónak öltözve beszöktek hozzá, vagy rajongók családtagnak adták ki magukat. 

További híreink
Hogyan érdemes a vakolt falat festeni?
Mind kül-, mind pedig beltéren változatlan népszerűségnek örvend a vakolás, amely egy kifejezetten nagy múltra visszatekintő építési művelet. A kültéri vakolat nem csupán...
2024-04-16 09:42:07, Hírek, Sport Bővebben
Ne felejts el játszani!
Azt mondják, sosem öregszik meg az, aki nem felejt el játszani. Természetesen más játékok kerülnek terítékre gyermek-, illetve felnőttkorban, de a lényeg az, hogy mindket...
2024-04-09 17:58:00, Hírek, Sport Bővebben
Jó páros-e a niacinamid és a C-vitamin?
A rövid válasz: igen! Nemcsak, hogy bátran kombinálhatod ezt a két szuper összetevőt, de bátorítunk is rá, ugyanis ezen bőrápoló kombináció esetében nem kell kompromisszu...
2024-03-27 10:28:13, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Mind kül-, mind pedig beltéren változatlan népszerűségnek örvend a vakolás, amely egy kifejezetten nagy múltra...
Bővebben >>