Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
„Se enni, se pénzt ne adjanak nekik” – tanácsolja Gödöllő polgármestere a hajléktalanokkal kapcsolatban
2018-10-20 18:18:18
„Se enni, se pénzt ne adjanak nekik” – tanácsolja Gödöllő polgármestere a hajléktalanokkal kapcsolatban

„Se enni, se pénzt ne adjanak nekik” – tanácsolja Gödöllő polgármestere a hajléktalanokkal kapcsolatban

Gémesi György, a város polgármestere ezért jobbnak látta kimagyarázni a helyzetet, ezért Facebook-oldalán élő bejelentkezésben mutatta be a gödöllői hajléktalanszállót, ahová a bíróság elé került, majd figyelmeztetésben részesített férfi nem akart bemenni, mert szerinte ott rendszeresek a konfliktusok, verekedések, és lopnak is.

 

A szálló vezetője a videóban elmondta, a férfit korábban az éjjeli menedékhely szolgáltatásukat vette igénybe, tehát a nap 24 órájában az intézményben lehetett, étkezési, tisztálkodási ellátással. Az intézményvezető és a polgármester is arról beszél, hogy a hajléktalan férfinak az volt a problémája, hogy szabályokat kell betartania a szállón.

 

„Azt kérem mindenkitől, ne vigyenek ennivalót, ne adjanak pénzt, a kocsmában köt ki, bort vesznek belőle. Az utcán való életvitelszerű tartózkodás pedig olyan közegészségügyi problémákat jelenthet, amit senki nem akar. A főtéren félmeztelenül rohangászó emberek voltak az elmúlt időszakban, odapiszkítottak a padra, ott végezték el a dolgukat és hadd ne soroljam azokat a problémákat, amik miatt komoly gond lehet. Hiszen az önök gyereke vagy unokája ugyanarra a padra fog leülni és aztán Egy tudhatjuk azt, hogy milyen betegséget kap" - idézi Gémesi György gondolatait a 168ora.hu.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az építőipari megrendelések csökkenése magával hozza a külföldi, uniós munkavállalás lehetősége iránti fokozot...
Bővebben >>