Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
Semjén sörfüggősége az országgyűlés előtt
2017-03-20 18:15:15
Semjén sörfüggősége az országgyűlés előtt

Semjén sörfüggősége az országgyűlés előtt

Az önkényuralmi jelképek kereskedelmi célú hasznosításának tilalmáról szóló javaslatot a KDNP-s Semjén Zsolt azzal indokolta, hogy a magyarság megszenvedte a náci és a bolsevik rémuralmat is, így jogos, hogy gazdasági haszonszerzés céljából ne lehessen ilyen jelképeket felhasználni.

 

A miniszterelnök-helyettes ugyanakkor ma a Hír TV kérdésre nem cáfolta, hogy a tiltás összefügg a Heineken és az Igazi Csíki Sör védjegyvitájával.

 

A Heinekennek semmi köze a kommunizmushoz, ezért érthetetlen, hogy miért akarja a magyar kormány, hogy változtassák meg a logóját – mondta Tordai Bence, a Párbeszéd szóvivője. Hozzátette, ha a céget így próbálják kiszorítani a magyar piacról, az azzal jár, hogy az ott dolgozók elveszítik a munkájukat. Ráadásul a Heineken később milliárdos kártérítésre perelheti a magyar államot.

 

„A vörös csillag elleni harc kudarcra van ítélve, már többször visszavonatták Strassburgban a magyar kormány ez irányú kezdeményezéseit. Ráadásul minden alkalom amikor Európába megy vitézkedni szeretett kormányunk, az a magyar embereknek súlyos milliárdokba szokott kerülni. Ha tovább folytatják ezt, akkor a Heineken is milliárdokat fog kiperelni, és azt nem Lázár János fizeti, hanem a magyar adófizetők” – mondta az ellenzéki politikus.

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Még el sem indult igazán az év, máris megérkezett a piacra egy csúcskategóriás készülék, amelynek több funkció...
Bővebben >>