Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
Sírásóverseny, mint kormánypropaganda
2016-05-20 20:30:30
Sírásóverseny, mint kormánypropaganda

Sírásóverseny, mint kormánypropaganda

Szerintem a nemzet is, a hatalom is, és valamennyien jobban járnánk, ha olimpia helyett megrendeznénk az első sírásó világbajnokságot. A kabalafigurát Fekete György tervezné, mondjuk egy vakond lenne, ásóval, lábszárcsonttal. Orbán nyithatná meg az egészet, aztán ott szotyolázhatna valamelyik családi kripta tövében.

 

Ott lenne mellette Mészáros Lőrinc is, épp a mangalicáktól érkezhetett. Örömmel konstatálják, hogy a felcsúti fiú, a mi fiunk, fürgén, esztétikusan ás, igaz, a szabadon választott gyakorlata a német fiúnak jobb, a fenébe, az orosz meg a kötéllel való leengedésben brillírozik.

 

Közben befut Gyárfás Tamás is, ásó-kapa válassza el őt Orbántól! Rogán három, félig kiásott önkormányzati sírt ad ki gebinbe, Németh Szilárd saját testűleg próbálja leellenőrizni egy sír kubatúráját, de nem fér még bele, Lázár pedig gratulál egy koponyát hóna alatt szorongató sírásónak, emlékeztetve őt, hogy mindenki annyit ér, amennyije van neki.

 

Habony terepjáró halottas kocsival érkezik, a legújabb divat szerinti Gucci-urnával a kezében, Lánczi interjút ad, ahol elmondja, hogy a sírásás nemzeti ügy, a Fidesz politikájának a lényege. Deutsch Tompika is bedülöngél, csak úgy fröccsen a szájából a fehér por, amint kérdi: "Ki a fasz az a csontváz?" Matolcsy a legluxusabbnak kinéző sírgödörben egy borospincét, egy szaunát és egy unortodox sírásó egyetemet rendez be, amott Orbán Ráhel áll a saját lábán.

 

Balog Zoltán kiszáll az autóból, de még nem tudja, hogy sírásó versenyen van, azt hiszi, kórházlátogatásra vitték. A ravatalozón közben elkészül Orbán Viktor erkélye, schöne Panorama, Kerényi Imre a sírboltban felavatja az Alaptörvény szépen leterített koporsóját. Mikola családi sírboltnak támaszkodik, elvégre a szingli sírokat itt sem szereti. Szőcs Géza az aktatáskájával érkezik, az egyik sírásó mintha szagmintát venne, s már dobja is be a mélybe a cuccost.

 

Továbbá Ákos, Mága Zoltán, Tiffán Zsolt borkóstolója, TEK-esek és néhány közmunkás sírásó (versenyen kívül).

 

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Persze folyamatosan azt halljuk mindenhonnan, hogy mindig ragaszkodjunk az eredetihez, ne érjük be másolattal,...
Bővebben >>