Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Sokan tanulhatnak emberséget frissen világbajnokságot nyert úszónktól
2019-07-13 17:44:25
Sokan tanulhatnak emberséget frissen világbajnokságot nyert úszónktól

Sokan tanulhatnak emberséget frissen világbajnokságot nyert úszónktól

A sztoriját felfedező brazil újságíró a sajtótájékoztató után odalépett Rasovszky Kristófhoz, hogy esetleg nem szólna-e két jó szót az afrikai sráchoz. „Persze” – válaszolta Kristóf, majd megkeresték Ibrahimot, és két jó szó helyett a magyar világbajnok azzal indított, hogy a szudáni nyakába akasztotta az aranyérmét.

 

Emlékszel, mit mondtak az eligazításon? Aki itt elindul, és aki teljesíti a távot, az mind bajnok, helyezéstől függetlenül. Te is bajnok vagy!” – mondta neki, miközben elkészült a közös fotó.

 

Ibrahim gyakorlatilag szóhoz sem jutott a döbbenettől, de alighanem ekkorra végképp elkönyvelte magában: mindent megért, hogy itt lehessen, és ezt átélhesse.

 

Mi pedig csendben azt könyveltük el, hogy Kristóf nem csupán fantasztikus úszó, de a szó klasszikus értelmében vett jó ember is. Akire tényleg csak felnézni lehet.

 

(nemzetisport.hu)

 

További híreink
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Tarlós a honvédelmi miniszter feleségét szeretné főpolgármesternek
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – akit valamikor ő talált ki – viszont ismeri az önkormányzati ...
2024-03-17 11:51:59, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Míg Orbánnak alig van pénze, az apja uradalma egyre csak hízik
Az Orbán család már hosszú évek óta építgeti, szépítgeti a hatvanpusztai luxusmajorságot, József nádor egykori birtokát.
2024-03-17 11:51:57, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Határtalan lehetőségek az agykutatás hónapján kognitív képességeink fejlesztésére.
Bővebben >>