Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Soroksári gyilkosság: megvárták, míg Krisztina elfárad
2014-03-04 10:56:20
Soroksári gyilkosság: megvárták, míg Krisztina elfárad

Soroksári gyilkosság: megvárták, míg Krisztina elfárad

A hírek szerint a rendőrség bizonyítékot talált arra, hogy legalább 15-20 percen keresztül figyelték Krisztinát a tettesek a gyilkosság előtt. 

 

Sikerült új bizonyítékot találnia a Petőfi Attila vezérőrnagy vezette 15 fős nyomozócsoportnak a soroksári gyilkosság ügyében - számolt be a Bors kedden. A lap úgy tudja, több tanút újra kihallgattak, de az ORFK szóvivője nem adott ki bpvebb információt. 


Más forrásoktól szerzett információk szerint azonban a rendőrök feltehetőleg hónapok óta tudják, hogy a gyilkosok akkor kaphatták el az asszonyt, amikor már több kilométert lefutott. Ennek alapján tehát legalább 15-20 percen át figyelték, mielőtt futás közben megtámadták. Mint arról már korábban beszámoltunk, az áldozat férjét is újra kihallgatták. Több gyanús körülmény is felmerült, így például az, hogy a férfi viszonylag hamar értesítette a rendőröket. 


Krisztinát, a soroksári édesanyát szeptember 25-én este kocogás közben – minden valószínűség szerint – többen támadták meg, egy zsineggel szemből megfojtották. Gyilkosai levetkőztették, kezét, lábát összekötözték, ugyanakkor – furcsa módon – rajta hagyták a zokniját és a cipőjét.


-naan-

fotó: Bors

További híreink
A kábítószer kereskedők a rács mögé kerültek
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
2024-02-13 21:14:44, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Nem éri meg fiktív számlákkal adót csalni
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.
2024-02-09 21:04:59, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Letartóztatták a komlói rablópárost
A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú fiú és egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a Komlón kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.
2024-01-29 21:07:26, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csap...
Bővebben >>