Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Stadler megelőzte a korát a stadionépítéssel
2016-02-21 18:01:59
Stadler megelőzte a korát a stadionépítéssel

Stadler megelőzte a korát a stadionépítéssel

A vállalkozó kijelentette: majdnem annyi adót fizetett egymaga, mint Bács-Kiskun Megyében az összes vállalkozó együtt, még azt az áfát sem kapta vissza, amit külföldre adott el. Stadler József elmondta: a Stadler Kft.-t azért alapította, hogy abból ő és a családja megéljen.

Hozzátette: azért alapított később más cégeket, mert azt mondták neki, hogy „Jóska, ki akar cseszni veled az APEH”. Én nem eltűntetni akartam ezeket a pénzeket, nem ez volt a cél – fogalmazott. Stadler József kijelentette: olyan könyvelőket tartott, akik nem is engedték volna meg a csalást. A vállalkozó hangsúlyozta: sosem akart adót csalni, csak élni akart a családjával.

 

Stadler József elmondta: a háttérben voltak ellenfelei, a privatizáció idején ugyanis az összes céggel kapcsolatban volt, komoly partner volt, sok embernek a tyúkszemére lépett azzal, hogy kisegítette ezeket a cégeket.

Hozzátette: az üzleti ellenfelek közül pedig voltak olyanok, akik rá tudták uszítani az APEH-ot. Azokat a pénzeket sem kaptam vissza az áfából, ami visszajárt volna, nem véletlenül voltam a legnagyobb adófizető – magyarázta.

 

Stadler József szerint volt olyan időszak, amikor 1 milliárd forint adót fizetett, akkoriban, amikor 2 forint volt egy sör. A vállalkozó kijelentette: minden egyes cégénél új könyvelő volt, a legjobbak közé tartoztak, csak az a furcsa, hogy mindig az én cégeimnél voltak problémák, pedig ezek a könyvelők más vállalkozásoknál is dolgoztak.

 

Stadler József elmondta: a stadionépítéssel megelőzte a korát, ha most épített volna, könnyebb dolga lett volna. Hozzátette: a stadiont eszi az enyészet, anyagilag pedig rosszul áll, lehet, hogy szegény emberként hal meg. Nincsenek cégeim, csak egy alapítványom, a Stadler Alapítvány, ezen kívül semmi nincs – fogalmazott. Stadler József hangsúlyozta: még van egy folyamatban lévő ügye, szintén költségvetési csalás miatt, az egészségi állapota pedig leromlott a börtönévek alatt.

 

(atv.hu)

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Aktuális Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sa...
Bővebben >>