Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Statisztákkal, közpénzből avatják a Ferencváros új stadionját
2014-08-08 11:53:09
Statisztákkal, közpénzből avatják a Ferencváros új stadionját

Statisztákkal, közpénzből avatják a Ferencváros új stadionját

Nem túl meglepő módon a világon senkit nem érdekel az új FTC stadion avatása, így a szervezők kénytelenek másként nézőket toborozni...

 

Amit napok óta pletykálnak, most megírta az ultrák oldala. Kubatov klubelnök-pártigazgató állítólag fideszes technikákkal próbálja elkerülni a leégést, mert nem fogynak a drága jegyek a stadionavatóra - számolt be a Cink.hu

 

A Fradi új stadionját, a Groupama Arénát vasárnap avatják fel, kapásból egy Ferencváros-Chelsea mérkőzéssel és persze egy-két extrával, ahogyan az már a stadion-nagyhatalmaknál szokás. A szerény bulika természetesen a Himnusszal és fehér galambokkal indul. Ezt követően Fürjes Balázs kormánybiztos és Kubatov Gábor klubelnök 4-4 percben szólnak az egybegyűltekhez, és Tarlós István is megjelenik a kivetítőkön.


Nem maradhat el Orbán Viktor miniszterelnök beszéde, amelyre a program kivételesen nem ad meg időtartamot, ám ha a tervezetben szereplő időpontoknak hinni lehet, rá 8 percet szánnak a szervezők. Elindul a kivetítőn " egy heroikus film", amelyben a Fradi múltjából, sikereiből villantanak fel képeket, bemutatva a klubban megfordult legendás játékosokat is.


Majd érkeznek a Magyar Honvédség Gripenjei: három darab is átrepül a stadion felett, zöld-fehér-zöld csíkokba öltöztetve az eget. A forgatókönyv a várható reakciókra is felkészíti az olvasót: "minden szem az égre szegeződik!"  

(Azt csak így halkan megjegyezzük, amire egy kommentelő is felhívta a figyelmet, hogy a Gripenek repülése egy órára úgy nagyjából tízmillió forintot tesz ki, a főpróbával együtt már 60 milliós kiadást jelent a három gép szerepeltetése. Van itt pénz!)


Ez eddig felettébb grandiózus terv, a probléma többek között az, hogy a kutya nem kíváncsi a parádéra. Ez nem véletlen persze, elég, ha csak annyit említünk, hogy a legolcsóbb jegy 9000 forint, a legdrágább, VIP-hely pedig 90 000 forintba kerül. 


Az viszont elég kínos lenne, ha a töküres lelátónak repülnének a Gripenek, így ingyenjegyekkel próbálnak nézőket toborozni: a hírek szerint az állami szervek, a rendőrség, a katasztrófavédelem is kapott belépőket, hogy állományuk között osszák szét. A Főtaxi tízezer forintos taxikártya mellé ad most két, eredetileg 9000 forintos jegyet ajándékba. Bár Kubatov Gábor a Facebookon azt közölte, az intézmények és cégek teljes áron vették meg a tiketteket, a Fradimob.hu úgy tudja, valójában a klubbal kapcsolatban álló cégek mind ingyenjegyeket kaptak. A Fidelitasosoknak pedig egész egyszerűen körmailben adták ki az ukázt, hogy szervezetten jelenjenek meg. 

Utoljára frissítve: 2014-08-09 16:19:41

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ha kaptunk már valaha ékszert ajándékba, akkor valószínűleg a mai napig pontosan emlékszünk rá, hogy kitől, mi...
Bővebben >>