Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Magdolna napja van.
Stop az uniós pénzcsapnál
2016-03-29 14:16:04
Stop az uniós pénzcsapnál

Stop az uniós pénzcsapnál

A határozat szerint a konvergencia-célkitűzés keretében az Európai Regionális Fejlesztési Alapból a Magyarországon megvalósuló "Társadalmi infrastruktúra" operatív program (TIOP) számára nyújtott időközi kifizetéseket felfüggesztették.

 

A portál szerint a TIOP esetében a Bizottságnak nem csak egyes részletekkel, hanem a pályázatok irányítási és ellenőrzési rendszerével is problémája volt. Hogy emiatt 37,5 milliárd forintnyi vagy 67,6 milliárd forintnyi összeget kell a magyar költségvetésnek finanszírozni, még nem tudni.

 

A kifizetések újraindításához az kell, hogy Magyarország eleget tegyen az EB által megfogalmazott kritikáknak, és alakítson a pályáztatási rendszeren. Addig a magyar állam kénytelen saját zsebből fizetni, amihez viszont hitelt kell felvennie - írja a lap.

 

További híreink
Énekét a tűz nem égeté meg
Jótékonysági koncertet ad a Magdala június 6-án.
2017-05-29 13:06:26, Hírek, Aktuális Bővebben
KSH: kevesebben születtek és többen haltak meg
Kevesebben születtek és többen haltak meg az év első negyedévében, mint az elmúlt év hasonló időszakában - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn az MT...
2017-05-29 12:07:37, Hírek, Aktuális Bővebben
Csak parasztvakítás a parlagfű elleni védekezés
Nem működött eredményesen a parlagfű elleni védekezés rendszere 2013 és 2015 között - állapította meg az Állami Számvevőszék (ÁSZ) ellenőrzése, amelynek eredményeit hétfő...
2017-05-29 11:55:31, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az embereket elsősorban a migráció kérdése foglalkoztatja - mondta Zsigmond Barna Pál, Újpest alpolgármestere,...
Bővebben >>