Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
„Súlyos belső küzdelem után” igent mondott Tarlós Orbánnak
2018-10-10 14:30:34
„Súlyos belső küzdelem után” igent mondott Tarlós Orbánnak

„Súlyos belső küzdelem után” igent mondott Tarlós Orbánnak

Szerdán fél tíz után nem sokkal közös sajtótájékoztatón jelentette be Orbán Viktor és Tarlós István, hogy Tarlóst indítja a Fidesz jövő ősszel főpolgármesternek.

 

Orbán azt mondta, eszmét cseréltek Budapestről, illetve megállapodtak néhány fontos kérdésről is. Fontos város magyar szempontból nem létezik, mondta Orbán Viktor. Hatvan tételből álló listát mutatott a kormányfő Tarlósnak, bizonyítandó, fejlődik Budapest./.../

 

Tarlós István arról beszélt ezt követően, hogy hónapok óta tartanak a találgatások arról, indul-e, sokat cikkeztek is erről a sajtóban. Úgy fogalmazott, nem követelt Orbántól semmit, nem szabott feltételeket, de voltak megkötései a folytatással kapcsolatban, zsarolási szándék sem volt, de nyitott kapukat döngetett, kiderült.

 

Tarlós István népszerűbb a Fidesznél is a fővárosban és 45 százalékot szerezne egy most vasárnapi választáson - legalőábbis erre jutott a kormányközeli Nézőpont intézet kutatása.

 

Eszerint a Fidesz KDNP-nek a biztos szavazókon belül 34 százalékos támogatottsága van Budapesten, de a hivatalban lévő főpolgármester az MSZP-tábor és az LMP szavazók 14, illetve 16 százalékát is maga mögött tudhatja.

 

(forrás: hvg.hu)

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Végre itt a tavasz, úgyhogy ideje a szekrény mélyére száműzni a télikabátot a sapkával, sállal és kesztyűvel e...
Bővebben >>