Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Szabadcsapatok szerveződnek a migránsok megállítására
2016-08-01 20:30:44
Szabadcsapatok szerveződnek a migránsok megállítására

Szabadcsapatok szerveződnek a migránsok megállítására

A viszonylag ártalmatlan akciónak durvább leágazásai is vannak: önkéntes határvadászok várnak újabb csatlakozókat a migránsok feltartóztatására, miközben az ásotthalmi polgármester egy gumilövedékes fegyvereket forgalmazó cég videóját reklámozza a helyzet kezelése érdekében.

 

„Most, hogy végre elkezdődött itt Ásotthalomnál (is) a fizikai határzár építése, íme egy kiváló eszköz, amellyel meghátrálásra késztethetjük majd az éppen a kerítést megrongálni készülő törvénytelen bevándorlót. Kiváló objektumvédelmi eszköz, természetesen nem nők és gyermekek ellen, de csoportokban érkező katonakorú férfiak esetében kiválóan alkalmazható.” Ezekkel a mondatokkal zárta keddi napját Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere, aki egy gumilövedékes fegyvereket forgalmazó cég videóját osztotta meg és kommentálta a Facebook-oldalán. (Ez persze nem a polgármesterként vezetett oldala, hanem egy másik.)

 

Ami a „reklámnál” is dermesztőbb, az a hozzászólók között elindult polémia, amely nem a használat körül folyik, hanem azon vitatkoznak, hogy gyerekekre, asszonyokra kilőhető-e gumilövedék. A többség őket kímélné, de van olyan is, aki válogatás nélkül lőne:

 

"ha nők és gyerekek is rongálják a kerítést, természetesen simán lelkiismeret-furdalás nélkül odapörkölnék vele" – írta az állítása szerint hivatásos katonaként dolgozó kommentelő.

 

(további részletek: hvg.hu)

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Manapság már szinte minden egyes feladatnak, ami fellelhető a háztartásban, annak elérhető a gépesített megold...
Bővebben >>