Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Magdolna napja van.
Szabó Tímea és az ötmilliárdnyi teszt megsemmisítése - a rendőrség szemszögéből
2022-01-16 11:21:36
Szabó Tímea és az ötmilliárdnyi teszt megsemmisítése - a rendőrség szemszögéből

Szabó Tímea és az ötmilliárdnyi teszt megsemmisítése - a rendőrség szemszögéből

Mint írja:

 

„Elképesztő indoklással utasította el a BRFK az 5 milliárd forint értékű PCR tesztek megsemmisítésével kapcsolatos feljelentésemet!

 

Néhány hete hanyag kezelés miatt feljelentést tettem, amiért a kormány tömegesen megsemmisített meg PCR teszteket ahelyett, hogy a járvány közepén odaadta volna ingyen az embereknek.

 

A BRFK szerint azonban nem hanyag kezelést, hanem hűtlen kezelést kell vizsgálni, az pedig nem történt, mert annak szándékosnak kell lenni.

 

És - itt jön a csavar - azért nem történt szerintük hűtlen kezelés, mert Szijjártóék, amikor megrendelték a PCR teszteket, még nem tudhatták, hogy azt majd később felváltja a gyorsteszt, ami miatt majd nem kell szerintük felhasználni a PCR teszteket.

 

Az ember esze megáll. Először is, nem tudtam, hogy a BRFK átcsapott hirtelen járványügyi szakertővé is, és a világon egyedüliként megállapítja, hogy nincs többé szükség PCR tesztekre.

 

Másodsorban pedig, még ha így is lenne, akkor is egy felelős kormánynak időben észre kell vennie, hogy 5 milliárd(!) forintnyi PCR teszt lassan lejár, amely esetben gyorsan fel kell azokat használni, neadjisten odaadni az embereknek ingyen, ahogy az Ausztriában, Franciaországban vagy Angliában történik.

 

Itthon ugyanis még mindig legalább 13-14 ezer forint 1 db PCR teszt (amire márpedig szükség van, ugye), ami egy 2 gyerekes családnak rögtön 50 ezer forint. Elképesztő, hogy a magyar kormány lassan az egyedüli Európában, ahol ilyen szinten sarcolják az embereket a járvány alatt azért, hogy a magánlabor engedélyekből és szűrésekből megint a saját haveri kör profitáljon!

 

Pintér Sándor azt ígérte nekem, hogy vizsgálják az ingyenes teszt lehetőségét itthon is, de úgy tűnik, erre 2 hónap nem volt elég.

 

Érdekes, hogy 1 éjszaka alatt el tud lopni a kormány ezermilliárdokat, de arra 2 hónap sem elég, hogy ingyenessé tegyék a teszteket.

 

Természetesen panaszt teszek a BRFK döntése ellen, nem hagyjuk annyiban sem a lopást, sem az emberek átverését.

 

Az áprilisi kormányváltás után pedig biztosan meglesz ennek a pofátlanságnak is a felelőse.

 

Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke, frakcióvezetője”

 

 

 

 

 

További híreink
A diákhitel állampapírba fektetve még hozhat is a konyhára!
Általában úgy gondolunk a diákhitelre, mint egy kölcsönre, amit a diákok azért vesznek fel, hogy nyugodtan koncentrálhassanak a tanulásra, és közben ne kelljen folyamatos...
2023-05-23 18:15:32, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Az uniós ügyészek szervezete alelnökükké választották Polt Pétert
Ezzel lényegében legitimálták az Orbán-rendszer elmúlt 12 évében történt visszaéléseket - értelmezhetnénk így is a döntést.
2023-05-14 10:26:56, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Pintér Sándor vizsgálatot indított a Gálvölgyi-ügy miatt
Vizsgálatot rendelt el a mentőszolgálatnál Pintér Sándor belügyminiszter, miután Gálvölgyi János szerdai rosszulléte után a mentők késve érkeztek ki a színészhez – írta a...
2023-05-14 10:26:52, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Pécsi Harmadik Színház is csatlakozott az idei év legjelentősebb világszínházi eseményéhez, 10. Színházi Oli...
Bővebben >>