Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Szanyi Tibor bejelentkezett miniszterelnök-jelöltnek
2020-07-21 17:42:54
Szanyi Tibor bejelentkezett miniszterelnök-jelöltnek

Szanyi Tibor bejelentkezett miniszterelnök-jelöltnek

A szombati alakuló kongresszuson már bejelentették, hogy a párt miniszterelnök-jelöltje dr. Szanyi Tibor, aki az első körös ellenzéki előválasztásban vesz részt. Az elnöki tisztséget továbbra is Huszti Andrea tölti majd be. Úgy számolnak, hogy mind a 106 egyéni körzetben jelöltet állítanak a 2022-es országgyűlési választásra.

 

A párt közleménye szerint az ISZOMM négy területen kíván eredményt elérni: minden magyar embernek legyen rendes munkája, tisztességes jövedelme, és akadálytalanul hozzájuthasson az alapvető egészségügyi szolgáltatásokhoz, valamint ingyenesen részesedhessen magas szintű oktatásban.

 

További céljuk a 200 000 forint havi nettó minimálbér, havi 100 000 forintot kitevő (alapvetően kiegészítésekkel elérendő) szociális minimumjövedelem, valamint a havi és gyermekenként 37 500 forintra emelendő családi pótlék.

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Aktuális Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csap...
Bővebben >>