Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Szatír tartja rettegésben Kalocsát
2019-02-15 16:30:47
Szatír tartja rettegésben Kalocsát

Szatír tartja rettegésben Kalocsát

Ott támadott meg szerda délelőtt egy harminc év körüli, kalocsai nőt is, aki azonban kutyája segítségével megvédte magát. Végül a rendőrségen is bejelentést tett – ezt a hatóság is megerősítette.

 

Egy Facebook-poszt állításai szerint szerdán 10 óra körül, kutyasétáltatás közben egy fiatal férfi lopózott egy 30 év körüli, kalocsai nő mögé, magához szorította, és – amint a bejegyzés fogalmaz – elég durván megfogta az alsó testtájékát, és szóban szexuális természetű ajánlatot tett. „A hátam mögött odajött, magához szorított, és elég durván az alsó testtájékomat megfogta, és megkérdezte nem lenne-e kedvem ahhoz” – írja a kiszemelt, de ezúttal megmenekült az áldozat, akinek a kutyája sietett a segítségére.

 

A környék kifejezetten sűrűn lakott, és bár a fő közlekedési utakon kívül esik, járókelők fölbukkanására bármikor számítani lehet itt. Ezért ez a támadás különösen vakmerő tett volt az elkövető részéről, akiről az áldozat elég részletes személyleírást is adott.

 

A rendőrség azt kéri, hogy az érintettek vagy szemtanúk a biztonságuk érdekében ne a közösségi oldalakon osszák meg az esetleges tapasztalataikat, hanem forduljanak feljelentéssel a rendőrséghez.

További híreink
A kábítószer kereskedők a rács mögé kerültek
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
2024-02-13 21:14:44, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Nem éri meg fiktív számlákkal adót csalni
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.
2024-02-09 21:04:59, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Letartóztatták a komlói rablópárost
A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú fiú és egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a Komlón kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.
2024-01-29 21:07:26, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A tudományos hírek időről időre felkapnak egy-egy hatóanyagot vagy terméket, számos pozitívummal kecsegtetve b...
Bővebben >>