Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Szegény Orbán szegény
2022-01-21 19:30:24
Szegény Orbán szegény

Szegény Orbán szegény

Orbán Viktor ma reggeli rádióinterjújában egyebek mellett arról is beszélt, hogy miért ellenzi az egészségügy privatizálását. Azt magyarázta, hogy a gazdagoknak mindegy, milyen a rendszer, de aki nem gazdag, annak nem, mivel: „a magyarok közül sokan vagyunk, sokan vannak, akik kispénzűek," és hát nekik meg nagyon nem mindegy, milyen konstrukcióban működik mindez, hiszen nekik „a közegészségügyi rendszer privatizálása azt jelenti, hogy a kispénzű emberek ki fognak maradni az egészségügyi ellátásból”.

 

Érthető az első nekifutásra összehozott királyi többes, hiszen hivatalos papír van arról, hogy a miniszterelnöknek egy forint megtakarítása sincs, legalábbis az utolsó ismert tényállás szerint. Ráadásul már évek óta üresen kong az otthoni kassza, hiszen nemcsak a tavalyi, de a tavalyelőtti vagyonnyilatkozata is erről árulkodott – fogalmaz a portál.

 

Orbán egy tavaly májusi interjúban arról beszélt, a koronavírus-járvány megviselte a bérből és fizetésből élőket, akik közé magát is odasorolta.

 

Az Orbán-család több tagjának ennél sokkal jobban megy. Ott van például a miniszterelnök apja, aki nemcsak sikeres bányabiznisz-tulajdonos, de az övé a kétszintes, átriumos, csigalépcsős főúri könyvtárral, orangerie-vel, kápolnával és klubházzal is felszerelt hatvanpusztai majorság, amely a belső képek alapján a miniszterelnök ízlését tükrözik.

 

A miniszterelnök veje, Tiborcz István sem lapos bukszával közlekedik. Tavaly ősszel Marbellára költözött feleségével, Orbán Ráhellel és gyermekeikkel. Ahol Tiborcz el is kezdte tovább dagasztani cégbirodalmát, de úgy, hogy a hazai érdekeltségeiről sem mondott le – olvasható a hvg.hu írásában.

 

További híreink
Milyen deszkát használjunk otthoni barkácsoláshoz?
Számtalan megoldás közül lehet választani, de egyáltalán nem mindegy, hogy melyik számít a leghatékonyabbnak, melyik felel meg igazán az igényeinknek és mivel a legkönnye...
2024-03-14 17:40:46, Hírek, Aktuális Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Aktuális Bővebben
Novák Katalin utódját máris hazugságon kapták
Az államelnök apja csak egy szimpla náci szimpatizáns, szélsőjobboldali és antiszemita vidéki ügyvéd volt, nem a kommunista terror ártatlan áldozata – fogalmazott a Hvg36...
2024-03-02 16:17:20, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Újra indult a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság népszerű előadás-sorozata, Duna-Dráva Nemzeti Park Klub.
Bővebben >>