Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Szekeres, Puch, Boldvai, Baja az MSZP befutó helyein
2013-09-20 14:58:40
Szekeres, Puch, Boldvai, Baja az MSZP befutó helyein

Szekeres, Puch, Boldvai, Baja az MSZP befutó helyein

A Hírhatár szocialista forrásokból úgy értesült, hogy négy régi motoros, Szekeres Imre, Puch László, Boldvai László és Baja Ferenc egyaránt befutó helyet kapott az MSZP országos listáján.


Szekeres neve gyakran előkerült az őszödi beszéd kiszivárogtatása kapcsán, Puch és Boldvai pártpénztárnokok voltak, Baja pedig szintén az ős-MSZP-t képviseli. Mindannyian szerepeltek már a rendszerváltás utáni szocialista frakciókban. Voltak miniszterek, államtitkárok, számos posztot töltöttek be a párton belül. Boldvai pár éve azzal verte ki a biztosítékot, hogy 1500 négyzetméteres házat épített.

 

Az MSZP-n belül vihart váltott ki a hír, mert többen úgy látják, a négy régi ember felvonultatása ellentmond az eddigi, az MSZP teljes megújításáról szóló kommunikációnak, egyúttal támadási felületet nyújt a Fidesznek. A kifogást emelők amiatt is aggódnak, hogy hiteltelenné válnak a Gyurcsány-ellenes megnyilatkozások, hiszen ha Puchék maradhatnak, nem marad érdemi kifogás a DK-ba távozott politikusok ellen. "Mi baja van Mesterházynak Molnárral, Vadaival és Varjuval, ha a Jurassic Park tagjai a hatodik-hetedik ciklusukat is elkezdhetik?" - mondta egyik forrásunk, hozzátéve: "Gyurcsány többet hozna, mint a mammutok."

 

Mások úgy vélekednek, hogy Mesterházy Attila ezzel a gesztussal próbálja túlélni az esetleges választási kudarcot, ha az MSZP - vele az élen - másodszor sem tudja legyőzni a Fideszt. A "négyek" bejuttatása meghosszabbíthatja a jelenlegi elnök mandátumát. A Mesterházyt támogatók úgy látják, természetes, hogy Szekeresék befutó helyet kapnak, tapasztalatukat , rutinjukat, kapcsolatrendszerület nem nélkülözheti a jelenlegi pártvezetés.

 

(pe)

Utoljára frissítve: 2013-09-20 15:14:08

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Romos és penészes cserelakás, amelyet felajánlott a MÁV az egyik bérlőnek, akinek a szerződését a mini-Dubaj m...
Bővebben >>