Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Irén napja van.
Szekeres, Puch, Boldvai, Baja az MSZP befutó helyein
2013-09-20 14:58:40
Szekeres, Puch, Boldvai, Baja az MSZP befutó helyein

Szekeres, Puch, Boldvai, Baja az MSZP befutó helyein

A Hírhatár szocialista forrásokból úgy értesült, hogy négy régi motoros, Szekeres Imre, Puch László, Boldvai László és Baja Ferenc egyaránt befutó helyet kapott az MSZP országos listáján.


Szekeres neve gyakran előkerült az őszödi beszéd kiszivárogtatása kapcsán, Puch és Boldvai pártpénztárnokok voltak, Baja pedig szintén az ős-MSZP-t képviseli. Mindannyian szerepeltek már a rendszerváltás utáni szocialista frakciókban. Voltak miniszterek, államtitkárok, számos posztot töltöttek be a párton belül. Boldvai pár éve azzal verte ki a biztosítékot, hogy 1500 négyzetméteres házat épített.

 

Az MSZP-n belül vihart váltott ki a hír, mert többen úgy látják, a négy régi ember felvonultatása ellentmond az eddigi, az MSZP teljes megújításáról szóló kommunikációnak, egyúttal támadási felületet nyújt a Fidesznek. A kifogást emelők amiatt is aggódnak, hogy hiteltelenné válnak a Gyurcsány-ellenes megnyilatkozások, hiszen ha Puchék maradhatnak, nem marad érdemi kifogás a DK-ba távozott politikusok ellen. "Mi baja van Mesterházynak Molnárral, Vadaival és Varjuval, ha a Jurassic Park tagjai a hatodik-hetedik ciklusukat is elkezdhetik?" - mondta egyik forrásunk, hozzátéve: "Gyurcsány többet hozna, mint a mammutok."

 

Mások úgy vélekednek, hogy Mesterházy Attila ezzel a gesztussal próbálja túlélni az esetleges választási kudarcot, ha az MSZP - vele az élen - másodszor sem tudja legyőzni a Fideszt. A "négyek" bejuttatása meghosszabbíthatja a jelenlegi elnök mandátumát. A Mesterházyt támogatók úgy látják, természetes, hogy Szekeresék befutó helyet kapnak, tapasztalatukat , rutinjukat, kapcsolatrendszerület nem nélkülözheti a jelenlegi pártvezetés.

 

(pe)

Utoljára frissítve: 2013-09-20 15:14:08

További híreink
Céges ruhával növelhető a vállalkozásod iránti bizalom
Egy vállalkozás esetében azért fontos a cég nevével vagy a céglogóval ellátott munkaruha, mert a vevők számára egyértelmű, hogy az alkalmazott, aki ezt viseli, a vállalat...
2023-03-24 12:23:28, Hírek, Aktuális Bővebben
Lánczi András és Orbán Viktor, avagy Magyarország vége
Lánczi ma Magyarország elsőszámú állami filozófusa, úgy, hogy soha egyetlen értékelhető filozófiai cikket nem volt képes publikálni. Egyet sem.
2023-03-22 19:50:20, Hírek, Aktuális Bővebben
Lovagkeresztet kapott a „lúgosorvost” mentegető orvos
Nyulasi Tibor a büntetőperben más kollégáitól eltérően azt állította, hogy az áldozat, Renner Erika akár saját magának is okozhatott sérülést kamillateával.
2023-03-17 19:48:51, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ahogy haladunk kifelé a télből és növekszik a napsütéses órák száma, úgy készülünk fel egyre jobban a kerti mu...
Bővebben >>