Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gál napja van.
Szekeres, Puch, Boldvai, Baja az MSZP befutó helyein
2013-09-20 14:58:40
Szekeres, Puch, Boldvai, Baja az MSZP befutó helyein

Szekeres, Puch, Boldvai, Baja az MSZP befutó helyein

A Hírhatár szocialista forrásokból úgy értesült, hogy négy régi motoros, Szekeres Imre, Puch László, Boldvai László és Baja Ferenc egyaránt befutó helyet kapott az MSZP országos listáján.


Szekeres neve gyakran előkerült az őszödi beszéd kiszivárogtatása kapcsán, Puch és Boldvai pártpénztárnokok voltak, Baja pedig szintén az ős-MSZP-t képviseli. Mindannyian szerepeltek már a rendszerváltás utáni szocialista frakciókban. Voltak miniszterek, államtitkárok, számos posztot töltöttek be a párton belül. Boldvai pár éve azzal verte ki a biztosítékot, hogy 1500 négyzetméteres házat épített.

 

Az MSZP-n belül vihart váltott ki a hír, mert többen úgy látják, a négy régi ember felvonultatása ellentmond az eddigi, az MSZP teljes megújításáról szóló kommunikációnak, egyúttal támadási felületet nyújt a Fidesznek. A kifogást emelők amiatt is aggódnak, hogy hiteltelenné válnak a Gyurcsány-ellenes megnyilatkozások, hiszen ha Puchék maradhatnak, nem marad érdemi kifogás a DK-ba távozott politikusok ellen. "Mi baja van Mesterházynak Molnárral, Vadaival és Varjuval, ha a Jurassic Park tagjai a hatodik-hetedik ciklusukat is elkezdhetik?" - mondta egyik forrásunk, hozzátéve: "Gyurcsány többet hozna, mint a mammutok."

 

Mások úgy vélekednek, hogy Mesterházy Attila ezzel a gesztussal próbálja túlélni az esetleges választási kudarcot, ha az MSZP - vele az élen - másodszor sem tudja legyőzni a Fideszt. A "négyek" bejuttatása meghosszabbíthatja a jelenlegi elnök mandátumát. A Mesterházyt támogatók úgy látják, természetes, hogy Szekeresék befutó helyet kapnak, tapasztalatukat , rutinjukat, kapcsolatrendszerület nem nélkülözheti a jelenlegi pártvezetés.

 

(pe)

Utoljára frissítve: 2013-09-20 15:14:08

További híreink
Garami nem érti, hogy vége a kampánynak
Ezer szavazatot sem kapott a magát pártfüggetlennek hazudó Garami Artúr. De nem tud leállni, álhírekkel szórakoztatja követőit, kicsit olyan, mintha ő vette volna át a Ba...
2019-10-15 21:29:07, Hírek, Aktuális Bővebben
Fercsák 2,4 milliós végkielégítésre számíthat
Alpolgármesterei alig kapnak kevesebbet.
2019-10-15 16:42:26, Hírek, Aktuális Bővebben
Nem tört át a kecskeméti ellenzék, de nagyon megerősödött
Továbbra is fideszes vezetés lesz a városban.
2019-10-14 20:16:49, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az elmúlt hetet igencsak felbolygatta egy kétéves kisgyerek esete, aki izomsorvadásos betegségére, ami végzete...
Bővebben >>