Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Szél Bernadett: Letiltott az MTI
2020-05-19 12:57:36
Szél Bernadett: Letiltott az MTI

Szél Bernadett: Letiltott az MTI

Ez a rendszer esszenciája: ők parancsra adóforintokon össze-vissza hazudozhatnak rólam a teljes közmédiában, az összes híradóban és a rádióban, én viszont a nép által megválasztott országgyűlési képviselőként egy közleményt sem adhatok ki — szerintük.

 

Hogy is volt ez, miniszterelnök úr, ki nem vetemedne soha arra, hogy elhallgattassa a politikai ellenfeleit?!

 

Mutatom a közleményt és olvassátok, osszátok, legalább itt érvényesüljön az igazság és a tisztesség. Egy dolgot pedig hozzáteszek: tényleg, az legyen a legnagyobb bűnöm, hogy maszkot viszek járvány közepén egészségügyi és szociális dolgozóknak.

 

„A kormánynak fáj az igazság - Reakció a közmédia hazug vádjaira

 

A magyar köztévé anélkül vádolt meg hazugsággal, hogy megkeresett volna a német köztévé riportja kapcsán. Miközben a kiegyensúlyozottságot hiányolják az ARD műsorából, nekem lehetőséget sem adtak arra, hogy reagáljak a vádakra. A riportban velem közösen szereplő momentumos önkormányzati képviselőt, Szemző Áront felhívták, de a telefonos beszélgetésből egy másodpercnyi hanganyag sem került már az M1 híradóba. Most bizonyíthatják, hogy mennyire elkötelezettek a pártatlanság mellett: kiegyensúlyozottsági kérvénnyel fordulok a MTVA-hoz. Illúzióm nincs az Orbán-rendszert életben tartó propagandamédiával kapcsolatban, de minden hazugságot és jogsértést dokumentálni kell arra az időre készülve, amikor végre Magyarországon is kiegyensúlyozott és pártatlan tájékoztatás lesz az állami médiában.

 

A kormány harci kutyájaként működő közmédiának az a problémája, hogy nem a kormánypropaganda jelenik meg a külföldi köztévékben, hanem - számukra szokatlan módon - ellenzéki képviselők is lehetőséget kapnak a megszólalásra. Mindannyian tudjuk, hogy a sokmilliós maszkszállítmányokról szóló hírekkel szemben egy ország maradt magára védőfelszerelések hiánya miatt: önkormányzatok kényszerültek a maszkok beszerzésére és háziorvosi praxisok ellátására. Még a köztévé által megszólaltatott egészségügyi vezető is arra utalt egy közösségi oldalon, hogy helyi felajánlások és az önkormányzat - nem pedig a kormányhivatal - erőfeszítése kellett ahhoz, hogy maszkhoz jussanak a helyi intézmények. A terepen dolgozók munkáját segítve én Pest2 számos településén tettem a dolgom, több ezer maszkot juttattam el közel 30 helyre, egészségügyi és szociális intézményekbe, és biztosíthatom a propagandamédiát arról, hogy a maszkokra szükség volt: mindenhol örömmel fogadták a felajánlásomat. A híradóban azt is állították, hogy Szemző Áron eltávolította a Facebook-oldaláról a maszkok kiosztásáról szóló beszámolót, azonban ez is nyílt hazugság, a videó a mai napig elérhető.

 

Az M1 tudatos hazudozását semmi sem igazolja jobban, minthogy éppen abból a videóból vágnak össze hanganyagot, aminek az eltűntetésével is vádolnak minket.

 

Azt üzenem a kormánynak és a szócsöveként működő propagandamédiának, hogy jobban tennék, ha az ellenzékkel szembeni hazug lejáratókampányok és a kormánykritikus véleményt nyilvánítók üldözése helyett a változatosság kedvéért a válságkezeléssel lennének elfoglalva. Én most kiegyensúlyozottsági kérvénnyel fordulok a közmédiához az álláspontom megjelentetése végett."

További híreink
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Online is vehetünk autópálya-matricát
Sokan biztosan emlékeznek még azokra az időkre, amikor a benzinkúton kellett sorban állni a szélvédőre simítható, onnan aztán csak darabokban leszedhető autópálya-matri...
2024-03-14 17:32:36, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A látványos álviták után külön egyezséget kötött a Momentum és a DK
A DK visszalépteti eddigi csepeli jelöltjét és beáll a momentumos Dukán András Ferenc polgármester jelölti kampánya mögé.
2024-03-02 16:17:16, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ütős lesz az idei jazz évad is Pécsen, fellép többek között a városban Vörös Niki, ifj. Szakcsi Lakatos Béla é...
Bővebben >>