Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Szemétszállítási botrány: Vajna Tímeának különgéppel szállítják el a szemetét
2018-11-01 13:00:39
Szemétszállítási botrány: Vajna Tímeának különgéppel szállítják el a szemetét

Szemétszállítási botrány: Vajna Tímeának különgéppel szállítják el a szemetét

Miután 116 település kukások nélkül maradt és nagyvárosokban, sőt Budapesten is akadozik a szemétszállítás, a helyzet egyre súlyosabbá válik. A mizéria már a Rózsadombot is elérte, ahol halmokban állnak a kidobált kaviáros dobozok, Dom Perignon pezsgős üvegek, és beteg macskák.

 

Több olvasónk is jelezte, hogy egyesek már a saját Teslájukkal viszik el a szemetet, és öntik a legközelebbi szomszédjuk háza elé. Mások arról számoltak be, hogy az egyik 1,5 milliárd forintot érő ház tulajdonosa 40 darab hőlégballont vett, azokba pakolja a szemetét, majd felfűtve szélnek ereszti őket.

 

De a legmeglepőbb hírt ma reggel kaptuk, ugyanis többen látták Vajna Tímeát, ahogy egy Bombardier Global 6000 típusú luxusgépre szállt fel, kezében narancssárga kukászacskóval. Később az instagramján is beszámolt róla, hogy mi történt:

 

„Nagyon depis vagyok az egész szemétügy miatt. Napokig állt a Swarovski kristályokkal díszített kukánk a rezidencia előtt, és senki nem vitte el a szemetet. (A kukát valaki a kristályok miatt már elvitte). Szerencsére Andy egyik barátja felajánlotta a magángépét, úgyhogy azzal viszem Amerikába a garbage bag-et. A pilóta nagyon cuki és megértő volt a szörnyű helyzetünkkel. Amikor leültem, hallottam, hogy összesúgott másodpilótával, hogy Na, akkor vigyük ezt a rohadt kis szemetet Los Angelesbe..!”

 

(kép+szöveg: hircsarda.hu)

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnö...
Bővebben >>