Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Szép csendben eltűntek a brókerbotrány százmilliárdjai
2015-12-23 20:30:47
Szép csendben eltűntek a brókerbotrány százmilliárdjai

Szép csendben eltűntek a brókerbotrány százmilliárdjai

Rendkívül megható, hogy Tarsolyt sikkasztással és csalással gyanúsítják, de nem ő a fő felelős. A sor Orbán Viktorral kezdődik, akinek tudomása kellett hogy legyen arról, hogy kormányának több tárcája és tagja is fialtatja a pénzét Tarsolynál. Érintett az ügyben Fazekas agrárminiszter és Szijjártó külügyér, aki az állampolgársági bizniszbe is bevette a hozzá hasonlóan ugyancsak győri Quaestor-főnököt. És nem hiányozhat Matolcsy jegybankelnök sem, aki megadta az engedélyt a visszaélésekre és hiába volt minden korábbi jelzés a közeledő csődről, ezeket figyelmen kívül hagyta.

 

A Demokratikus Koalíció nem lát esélyt arra, hogy a Polt Péter vezette ügyészség tisztességesen nyomozzon, elvégre Polt felesége vezető állásban van Matolcsynál. A kormányváltás után azonban lesz lehetőség arra, hogy a fideszes brókerbotrány végére járjunk – tudatta közleményében Varjú László, a DK alelnöke.

 

A Questornál mintegy 210 milliárdos vállalati kötvénykibocsátásából 150 milliárd fiktív volt. A 32 000 károsult többsége sosem látja viszont a befektetett megtakarítását.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Igaz, egy beltéri ajtóhoz hasonlítva már nem is olyan “egyszerű” a szerkezete, hisz sok mindenben eltér a felé...
Bővebben >>