Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Szexet adott politikai pozícióért a fegyverlobbista orosz kémnő
2018-07-19 10:43:44
Szexet adott politikai pozícióért a fegyverlobbista orosz kémnő

Szexet adott politikai pozícióért a fegyverlobbista orosz kémnő

Marija Butina letartóztatását hétfőn jelentették be, szinte órákkal a helsinki amerikai-orosz csúcstalálkozó befejezése után, szerdán pedig már egy washingtoni szövetségi bíróság elé állt.

 

Deborah Robinson bírónő közölte: nem kerülhet szabadlábra, mert nincs garancia rá, hogy nem hagyja el az Egyesült Államokat.

 

Vádat nem kémkedés, hanem a kormány elleni összeesküvésért és azért emelnek ellene, mert nem jegyeztette be magát idegen ország ügynökeként. Az amerikai sajtóban a bíróságra benyújtott dokumentumokra hivatkozva egymás után jelennek meg részletek a vádiratból. Ezek szerint a nő egy meg nem nevezett 56 éves amerikai férfival élt együtt, akihez különleges viszony fűzte.

 

Közösségi portálokon megjelent néhány fotó, amelyen Paul Erickson 56 éves dél-dakotai konzervatív aktivistával látható együtt. Ebből néhány amerikai médium arra következtetett, hogy a nő vele élhet.

 

Az ügyészek szerint a kapcsolat nem jelenthet szoros kötődést, mert Marija Butina legalább egyszer szexuális viszonyt kínált egy másik férfinak, ha segíti őt álláshoz juttatni egy meg nem nevezett fontos amerikai szervezetnél./.../

 

Az igazságügyi tárca szerint Butina mindent megtett, hogy bejusson az amerikai döntéshozók köreibe, kapcsolatokat épített ki fegyverviselést támogató csoportokkal, 2016-ban pedig Donald Trump legidősebb fiával is találkozott az NRA egyik rendezvényén.

 

A Facebookon közzétett fényképek tanúsága szerint részt vett olyan rendezvényeken is, ahol jól ismert politikusokkal, például Scott Walker wisconsini republikánus kormányzóval fotóztatta magát.

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz s...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, Aktuális2 Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Pécsi Harmadik Színház 2022 decemberében bemutatott Csirkefej előadását a szakma, a kritikusok és a közönség...
Bővebben >>