Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Szexuális zaklatás és közömbös utasok a vidéki buszjáraton
2015-11-08 18:00:43
Szexuális zaklatás és közömbös utasok a vidéki buszjáraton

Szexuális zaklatás és közömbös utasok a vidéki buszjáraton

Késő délután történt az incidens a 15-ös járaton. A 19 éves lány az ablak mellett utazott, mellé ült egy hatvan év körüli, jól szituált férfi, aki nagyon durván közeledett hozzá. Beszorította az ablakhoz, fogdosni kezdte, még a lába közé is benyúlt, a lány hiába próbálta leszerelni, nem hagyta békén. Bár tele volt a busz, senki sem segített neki. A lánynak egy idő után sikerült kimenekülnie a molesztáló szorításából, és a GAMF-nál leugrott a buszról.

 

Sírva hívta fel édesapját, aki természetesen segítségére sietett. Az egyik megállóban elérte a buszt. Felszállt rá, előbb a buszsofőrön kérte számon a történteket, ő azonban állítólag semmit sem vett észre az esetből. Ezután az utasokhoz fordult, megkérdezte mi láttak, ki volt a molesztáló. Senki sem merte felvállalni, egyik fiatal hölgy rejtve mutatott rá a férfira, akit az apa a lány személyleírása alapján már beazonosított.

 

Számon kérte a férfin tettét, ő azonban mindent tagadott. Az apa  indulatában megrángatta a molesztáló ruházatát, elvette a sapkáját, majd földhöz vágta tehetetlen dühében. Ezután a buszsofőr becsukta az ajtót, mintha minden rendben lenne, és elindult – külön kérésére engedte csak le a felháborodott szülőt a járatról.

 

A lány azóta sem heverte ki a zaklatást. Az édesapa azért osztotta meg a történteket, hogy mások is okuljanak ebből. Névtelenül is arra kér mindenkit, figyeljenek oda egymásra, különösen a gyerekekre. Mindenkinek van kit féltenie. Ha hasonló esettel találkoznának, ne féljenek közbelépni.

 

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg a...
Bővebben >>