Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Szívás: Orbánnal egy időben meghívták a renitens Márki-Zay Pétert is a Fehér Házba
2019-05-06 11:17:56
Szívás: Orbánnal egy időben meghívták a renitens Márki-Zay Pétert is a Fehér Házba

Szívás: Orbánnal egy időben meghívták a renitens Márki-Zay Pétert is a Fehér Házba

Hazánk kakadu-külügyminisztere az elmúlt héten büszkén szívta meg vékonydongájú intellektusát és magabiztosan megerősítette, hogy Trump hivatalos megbeszélésre várja  a főnökét.

 

Aki viheti az ellenőrzőjét is, mivel a tervezett találkozó részleteiről bár szűkszavú semmitmondással beszélt Szijjártó, de biztosra vehetjük, hogy nem golfozni hívják Orbánt, sokkal inkább a Putyinnal és Kínával való kurválkodás, amit már nem tűr tovább szó nélkül az Egyesült Államok s annak elnöke. De legalább repülhet a felcsúti kolbásztöltő Amerikába, végre-végre.

 

Csakhogy ezek a cinikusan és évszázadok óta megírt alkotmányos jogok alapján vezetik azt a fránya országot és beleköptek Orbán cérnametéltlevesébe, mivel meghívást kapott aznapra Hódmezővásárhely NER-hullámtörő politikusa, Márki-Zay Péter is.

 

A 24.hu tegnap esti értesülése szerint az ellenzéki koordinációra törekvő Mindenki Magyarországa Mozgalom két vezetőjére több találkozó is az orbáni látogatás idején, a jövő héten a keleti parton. Találkoznak a Helsinki Bizottsággal és hivatalosak a külügyminisztériumba is. Márki-Zay azt nyilatkozta, három fő célja van: tájékoztatni az amerikai külügyet a magyar politikai fejleményekről; erősebb kapcsolatokat kialakítani a magyar diaszpórával;  és adományokat gyűjteni a Mindenki Magyarországa Mozgalomnak.

 

Ezzel a finom kis sallerrel (mert ez az igazi koki...) akkora maflást küldtek meg Orbánnak, hogy Viktor még el sem indult, de máris úgy megalázták, hogy – feltehetően - a legszívesebben már itthon maradna, amit viszont diplomáciai okokból nem tehet meg.

 

Magyarán: úgy megy, mintha már jönne is és ez a párhuzamos lealázás cseppet sem palástoltan jelzi, hogy mit gondol az Egyesült Államok kormánya a Magyarország jelen miniszterelnökéről – és sajnos Magyarországról is.

 

(forrás: szabadhir.hu)

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz s...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, Aktuális2 Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az utasbiztosítás az, ami legalább annyira fontos egy külföldi út előtt, mint bármi egyéb, amit beleteszünk ...
Bővebben >>