Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Péter, Pál napja van.
Szörnyethalt a völgyhídról leugró körözött bűnöző
2016-01-18 14:16:24
Szörnyethalt a völgyhídról leugró körözött bűnöző

Szörnyethalt a völgyhídról leugró körözött bűnöző

A viadukt 2007-es megépülése után először csak bázisugrók látogatták a helyet, azonban 2011. május 17-én megtörtént az első haláleset a hídon: akkor egy 38 éves férfi vetette le magát.

 

Kovács József Róbertné, Kőröshegy alpolgármestere a Borsnak azt mondta: a híd a hídmérnökség hatáskörébe tartozik, azt nem tudja, hogy terveznek-e további óvintézkedéseket. A teljes hosszát kamerarendszer figyeli, a felvételek a fonyódi hídmérnökséghez futnak be. Mivel a viadukton tilos megállni, leállósáv sincs, ezért ha álló vagy gazdátlan autót látnak, azonnal riasztják a rendőröket: - Sajnos ilyenkor már sokszor késő: aki ugrani akar, az gyakran pillanatnyi döntéssel kiszáll az autóból és megteszi – véli az alpolgármester asszony.

További híreink
Kábítószer kereskedőket fogtak el Dunaharasztiban
Külföldről becsempészett és házilag termesztett marihuánából látott el miskolci drogdílereket az a két férfi, akiket a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság mu...
2016-06-29 18:37:34, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Drogdílereket fogtak el Pest megyében
Drogdílereket fogtak el a rendőrök Pest megyében - közölte szerdán a rendőrség honlapján a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.
2016-06-29 18:32:55, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Bűnmegelőzési trükkök nyugdíjasoknak
Nagyszabású bűnmegelőzési kampányba kezdtek a monori rendőrök. E korosztály bizalmát és jóhiszeműségét kihasználva érzelmekre ható trükkökkel ejtik csapdába a nyugdíjasok...
2016-06-29 13:00:57, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Lökdösődés és kisebb verekedés alakult ki az éjjel a Ligetvédők és a Közlekedési Múzeumhoz kirendelt rejtélyes...
Bővebben >>