Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Tahósági rekordot döntött L. Simon László
2015-07-06 19:10:35
Tahósági rekordot döntött L. Simon László

Tahósági rekordot döntött L. Simon László

A Nemzeti Választási Iroda vezetője úgy döntött, hogy nem minősül hivatalos, megbízható információnak az, amit ő maga közzétett - erről beszélt Tóbiás József napirend előtt. Az MSZP frakcióvezetője szerint a Fidesz csal, amikor a Nemzeti Választási Iroda formai okokra hivatkozva nem engedi népszavazásra az MSZP kérdését a vasárnapi zárva tartásról.

 

L. Simon László a kormány nevében válaszolva azt mondta: "már az a retorika, hogy önök nem tudnak másról beszélni, csak vasárnapi zárva tartásról, mutatja a köztünk lévő különbséget, mi ugyanis vasárnapi pihenőnapról beszélünk", szerinte az MSZP a multik érdekeit képviseli. "Ha igaz az, amit önök mondanak, hogy négymillió szegény él ebben az országban, akkor miért is követelik azt, hogy vasárnap vásárolni lehessen?" - kérdezte az államtitkár.

 

Az L. Simon László államtitkár többségi tulajdonában lévő Simon és Simon Kft. több mint 63 millió forint állami támogatást kapott az elmúlt négy évben. 2013-ban például 18 milliót kapott a cég, tavaly ötmilliós támogatást vehetett fel csak gépvásárlásra. Az államtitkár nem emllesleg havi bruttó 997 ezer forintot keres. Alsó hangon.

 

L. Simon egy éve a gazdagodásuk miatt az érdeklődés középpontjába került politikustársainak is védelmére kelt. Úgy fogalmazott: „Nincs azzal gond, ha vagyonosak a politikusok, mert így arra tudják fordítani az idejüket, hogy a közjót szolgálják”.

 

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar P...
Bővebben >>