Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
„Takarodj..!”: Szélsőjobbosok támadtak Koncz Zsuzsára
2018-11-09 15:00:43
„Takarodj..!”: Szélsőjobbosok támadtak Koncz Zsuzsára

„Takarodj..!”: Szélsőjobbosok támadtak Koncz Zsuzsára

A későn ébredt kútmély magyarok arra repültek rá turulként, hogy a Rónai Egon vezette beszélgetésben a környező országok nemzetiségeihez viszonyítva elfajzott, magyarán „egyanyagú” népként próbálta meghatározni a magyar nemzetet a Kossuth-díjas énekesnő.

 

Ez azonban pár napja olyan vadhajszát indított el a szélsőjobbos portálon, hogy komolyan elgondolkozhatunk, milyen következményekkel is jár az orbáni gyűlöletpolitika, ami a legmélyebb sárba is képes leszivárogni s olyan indulatokat gerjeszteni, mint az alábbi fenyegetés:

 

„Kedves Zsuzsa,

 

4 napja vettük észre azt a videót, amiben elfajzott népnek tartod a magyart és ugyanígy a magyar nyelvet is. Bevalljuk, hogy eddig elkerülte a figyelmünket, hiszen ez 2017-ben került a nyilvánosság elé. Ezért osztottuk meg mi is/.../, mintegy felmelegítve, hogy ne merüljön feledésbe illetve hogy eljuttassuk azon emberekhez, akik esetleg még nem látták e remek interjúdat.

 

Több, mint 4500-an osztották már meg, kedves Zsuzsa, több, mint 40 ezren olvasták már nálunk, és több, mint 600 hozzászólás érkezett.

 

Ezért most nyílt levelünkben tolmácsoljuk az emberek véleményét és mintegy összegyúrva azt, pár dolgot ki is emelnénk.



 

Ahhoz képest, hogy te a magyar nyelvet és a magyar népet elfajzottnak tartod, jól megéltél belőlünk, ebből az elfajzott népből. Ez az elfajzott nép tölti meg koncertjeiden a csarnokokat. Nagyon reméljük, hogy nem sokáig. Ezen az elfajzott nyelven énekelsz és egy pár díjat be is sepertél, amit ezek az elfajzott magyarok adtak neked.(...)

 

Zsuzsa, ha te valóban ennyire lenézed a népet és a nyelvet, mit keresel még itt? Miért nem takarodsz oda, ahol egy kevésbé elfajzott nép egy kevésbé elfajzott nyelven él? És ha így döntesz, hogy egyszer eltakarodsz innen, a fentebb felsorolt díjakat haladéktalanul add vissza!

 

Aztán takarodj!”

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnö...
Bővebben >>