Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Csongor napja van.
Tapló Tapsi a plázában támad
2014-02-24 14:52:32
Tapló Tapsi a plázában támad

Tapló Tapsi a plázában támad

A NuHeadzTV néhány magyar fiatalból áll, akiknek eltökélt szándéka, hogy egyszer az egyik videójuk bekerüljön az amerikai Ellen Show-ba. 
 
Az amerikai humorista és színésznő még 2003 szeptemberében indította el nappali beszélgetős műsorát, a The Ellen DeGeneres show-t. A műsort 11 napközbeni Emmy díjra jelölték az első szezonban, amiből 4-et megnyert, beleértve a legjobb talk show-t is. A műsor 15 Emmy díjat nyert műsorra tűzésének első három évadjában. 
 
DeGeneres ismert arról, hogy táncol és énekel közönségével a show elején és a reklámszünetekben, de ennyivel nem elégszik meg - imádja az ijesztgetést. Éppen ezért a műsor egy webvideós lehetőséget is biztosít: a világ minden tájáról válogatnak viccess videókból.
 
Ember Péter és a NuHeadzTV csapata tényleg mindent megtesz a sikerért: Péter tavaly például 100 lánnyal pofoztatta fel magát a Sziget Fesztiválon azzal a céllal, hogy felkeltse az Ellen Show producereinek figyelmét. Erre ugyan nem került sor, de a csapat nem adja fel. Mint mondják, addig forgatnak videókat, amíg be nem kerülnek a show-ba.
 
A NuHeadzTV most elkészítette a legújabb videóját, amelyben az Ellen Show egyik jelenete játsza a kulcsszerepet. Péter az egyik budapesti bevásárlóközpontban kéri a vásárlók segítségét abban, hogy mondják el a véleményüket a talk-show egyik népszerű szegmenséről, amelyben a meghívott celebeket váratlanul megijesztik, miközben a házigazdával beszélgetnek. Miközben a vásárlók Péter tabletjén ezt az ijesztgetős-szegmenst nézik, nem sejtik, hogy rájuk is hasonló sors vár… Tapsi Hapsi ugyanis már lesben áll, hogy a gyanútlan alanyokra a frászt hozza!
 
 
A NuHeadzTV tavaly kezdett el a YouTube-ra videókat készíteni, melyek között egy-két kifejezetten sikeres alkotás is található, mint például az, amit rejtett kamerákkal forgattak az egyik áruházban. Az alapkoncepció itt is nagyon vicces: egy fiatal lány egy áruházban odasétál emberekhez és dalszövegeket kezd el szavalni nekik. A reakciókért a videót már megérte megcsinálni.
További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, Kultúra Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, Kultúra Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, Kultúra Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Bal...
Bővebben >>